CUMHURBAŞKANLIĞI Büyük Ödülü´ne Aday

CUMHURBAŞKANLIĞI Büyük Ödülü´ne Aday

AYDINLAR tarafından Türkiye tarihinin son 50 yılının en önemli edebi ürünleri arasında yer aldığı konusunda ittifak edilen SİVASLI Kirkor DEĞİRMENCİYAN´ın AMERİKA´dan SİVAS POSTASI´na gönderdiği mektuplar ses getiriyor. Türkiye´de pek çok yayın evi bu mek

SPHM ÖZEL HABER

Sivaslı Kirkor DEĞİRMENCİYAN´ın mektupları ilgi odağı olmaya devam ediyor. SİVAS´ın 1940 ve 1950´li yıllarındaki doğal yaşamları kaleme alan DEĞİRMENCİYAN´ın mektuplarını okuyan pek çok kültür insanı, SİVAS POSTASI ile temasa geçerek takdirlerini dile getiriyorlar.

Geçtiğimiz aylardan itibaren ise, İSTANBUL odaklı pek çok ünlü yayın evi SİVAS POSTASI ile temasa geçerek bu eşsiz ANADOLU ürünlerini kitaplaştırmak istediklerini ilettiler.

DEĞİRMENCİYAN´ın kardeşliğe, ortak yaşama, birlik ve beraberliğe yaptığı katkının CUMHURBAŞKANLIĞI Kültür SANAT Büyük ÖDÜLÜ ne layık olduğunun dile getiren yayınevleri, bu tür yazıların SİVAS´ta yayınlanmasını ise ayrı bir güzellik olduğunu belirtiyorlar.



zeki aydın
2.08.2019 21:33:20
yüreği sızlayarak yazı yazanların yazdıkları,yüreği olan okurları ağlatır.işte bu yazılanlar bizi ağlattı.ödüllere layık olduğunu kesinlikle öneririm.sayın Kirkor Değirmenciyan´a hürmetlerimi arz ederim.kendilerinden çok şey öğrendim.kırık gönüllerin Allah´a nasıl yalvardıklarını nasıl gözyaşı döktüklerini anladım.selam selam