Çürüme Büyüyor!

Çürüme Büyüyor!

SİVAS´ta son zamanlarda "küçük çıkarlara, küçük korkulara, küçük hesaplara" tapınan kişiliksiz karaktersiz insan sayısı giderek artıyor.

SPHM ÖZEL HABER 

SİVAS´ta son zamanlarda ÇOK TANRILI HAYATI benimseyenlerin sayılarının giderek arttığı gözlemleniyor.Şehrin insanının pek çoğunun içlerinde yaşattıkları ?TANRILARINA? her gün itaat edip, her diğer bir gün yeni Tanrılar edindikleri görülüyor...

"Küçük korkuları, Küçük menfaatleri, makam mevkii" adeta Tanrı haline getiren omurgasız pek çok insanın, içinden başka dışından başka olma zavallılıkları da gözlemleniyor...

Kutsadıkları menfaat ve korku labirentinde yaşamaktan memnun oldukları gözle görülür bir şekilde ortada olsa da, acınası hallerinin psikologlarca incelenmesi bekleniyor.

Doğruya doğru, eğriye eğri deme erdemi ve haysiyetinden yoksun nicesinin ?yeme içme ve kendi ruhunda oluşturup kutsadığı menfaat Tanrısından,, başkaca bir değerinin olmaması ise hayret ve ibretle izleniyor.

Çıkarlarını, korkularını, pısırıklıklarını adeta Tanrılaştıran nicesinin, Cami ve mescitlere neden gittikleri ise anlaşılamıyor..

Sayıları giderek artan bu insanlara, en kısa zamanda erdemli ve onurlu yaşamanın ne kadar önemli olduğunun anlatılması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Çürüme Büyüyor