DAHA, DAHA, DAHA!..

DAHA, DAHA, DAHA!..

İlçeye atanan kaymakama daha uzun kuyruklu bir karşılama tertip edilememesi üzüntü ile karşılandı. Altınyayla İlçe kaymakamını karşılama ekibinin bir ucu KALEKÖY’de bir ucunun DELİİLYAS’ta olması gerektiği yorumları yapılıyor.

SPHM ÖZEL HABER

ALTINYAYLA İlçesine yeni atanan kaymakamın karşılanma şekli konuşuluyor. Lojmandan hükümet konağına gidişte, ilçe stk ve daire müdürleri tarafından karşılanan kaymakamın karşılama kuyruğunun daha uzun olması gerektiği belirtiliyor.

Köy muhtarları, ihtiyar heyetleri, stklar, esnaflar başta olmak üzere daha görkemli bir karşılamanın olması, hatta karşılama kuyruğunun KALEKÖY ve Deliilyas arasını doldurması gerektiği görüşleri dile getiriliyor.

İlçenin sıhhat ve afiyeti hatta ve hatta güvenliği için ilçe girişinde Çarşamba günü görülen güvenlik ekiplerinin ise daha da artırılması bekleniyor.

İlçe girişinde elerinde iki tablet ile farklı farklı kimlik kontrolü yapan emniyet birimlerinin, önümüzdeki haftadan itibaren daha da artırılarak 4 görevlinin elinde 4 tablet ile farklı farklı sorular ile kimlik tespiti yapmalarının daha doğru olacağı dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: !..