Tarih: 03.05.2013 19:16

DANIŞTAY BAŞKANI İLİMİZDE KONFERANS VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Danıştay Başkanı Hüseyin Hüsnü Karakullukçu, Cumhuriyet Üniversitesi tarafından düzenlenen ?Türk İdari Yargı Sistemi ve Danıştay? konulu konferansa katılmak üzere ilimize geldi. Çeşitli temaslarda bulunan Karakullukçu Sivas Valisi Zübeyir Kemelek?i de makamında ziyaret etti.

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu İlimizde çeşitli temaslarda bulundu. Karakullukçu ilk olarak Sivas Valisi Zübeyir Kemelek?i makamında ziyaret etti.

Valilik binası önünde polis mangası tarafından karşılanan Başkan Hüseyin Karakullukçu, Valilik ziyaretinde ilk olarak şeref defterini imzaladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zübeyir Kemelek, Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu?ya şehrin tarihi, kültürel, sosyo-ekonomik özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda Vali Kemelek, Başkan Karakullukçu `ya ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Ziyarette Danıştay Genel Sekreteri Mustafa Kökçam, Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Erkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Merih Dinçer, Adli Yargı Ad. Kom. Bşk. Hazar Turan Alim, Vali Yardımcısı Vefa Kaya, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da katıldı.

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu daha sonra ise, Cumhuriyet Üniversitesi tarafından Kültür Merkezi?nde düzenlenen ?Türk İdari Yargı Sistemi ve Danıştay? konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —