Dediğim Dedik!

Dediğim Dedik!

Hızlı Tren Güzergahı özellikle Başkan AYDIN´ın dayatması ile şehir dışına kaydırılırken,müteahhidin kaçması ile ortada kalan beton bloklar çürümeye yüz tuttu. İstasyonun yapılacağı yerden kaynak suyu da çıkmasına rağmen, hala Başkan AYDIN´ın bu güzergahta

 

SİVAS Hızlı Tren tartışmalara odaklandı. Tartışmanın en hararetli savunucularından biri olan Belediye Başkanı Sami AYDIN, Tren Güzergâhı ve Gar hakkında sabit fikrinde ısrar ederken, şehir kamuoyunu etkilemek içinde iki de bir basın karşısına çıkıp beyanatlar vermeye devam ediyor.

Gar ve Güzergahın Üniversite tarafın kaydırılması konusunda Üniversite yönetiminin de sesi çıkmazken, en önemlisi de STSO BAŞKANI Osman YILDIRIM´ın Başkan Aydın´dan yana olduğu kamuoyunda dile getirtiliyor.

Şehrin genel kaanatinin, Güzergah ve Garın Mevcut yerinde olması gerektiği bilinirken, Başkan AYDIN´ın KIZILIRMAK DELTASINA bunu kaydırmak istemesi kamuoyunda analiz edilemiyor.

Kamuoyu Başkan AYDIN´ın bu konuda neden inatçı bir tutum içinde olduğunu merak ediyor.Tren mütahidinin kaçması ve istasyon yerinde kaynak suyu çıkmasına rağmen hala bu yanlış güzergahta ısrar edilmesinin ardında yatan düşüncelerin zamanla daha iyi anlaşılacağı ifade ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Dediğim Dedik