Tarih: 15.09.2017 22:36

Değişim Kapıda!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Türkiye her alanda yenilenirken, SİVAS´ta yaprak dahi kımıldamaması eleştiri alıyor. Ekonomik darboğazdan yıllardır çıkamayan SİVAS´ın, yetkili konumlarda bulunan ticaret erbapları ise kamuoyunda yoğun eleştiriler alıyor.

Ticaret Borsası´nın 1 Ekim de baskın vari bir seçime gitmesi ise günün konusu oldu.Yaklaşık 15 gün sonra yapılacak seçimlerde, seçimlere girecek adaylara üyelerin listesini verilmemesi art niyet mi var sorularını akıllara getirmeye başladı. Demokratik olgunluk ve şaffaflık konusunda endişe duyan üyeler, eşit olmayan bir seçimi kabul etmeyeceklerini dile getiriyorlar.

Ticaret Odası seçimlerinin de 22 Ekimde yapılacağı ve  listelerin de yine adaylara açık ve şeffaf olarak telefon numaraları ile verilmesinin önemli olduğu vurgulanıyor.

Aday olmayacağım diyen Osman YILDIRIM´ın, mutlaka ama mutlaka aday olacağını dile getiren YILDIRIM´ı tanıyanlar, bir YILDIRIM klasiği olan NACA uygulamasına dikkat edilmesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Çarşı Pazar esnafı ve tüccarı ise, uzun yıllardır STSO Başkanı olan YILDIRIM´ın artık görevi bırakması gerektiğini belirtiyorlar.

Ayrıca Murat KAYA ve Mustafa EKEN´in güç birliği yapması gereğin dile getiren SİVASLILAR, bu seçimde değişimin yaşanmaması halinde, şehrin bir dönem daha kaybedeceği görüşlerini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —