Demek ki Çalışınca Oluyor!

Demek ki Çalışınca Oluyor!

Sivas eğitimine örnek olan okullar takdir ediliyor. Şehrin eğitimi için koşturmalarla ortaya güzellikler çıkaran idareci ve öğretmenler, SİVAS´ın göğsünü kabartıyor.

 

Sivas Merkezde bulunan GAZİPAŞA İLKOKULU- ORTAOKULU tertip ve düzeni ile dikkat çekiyor. Yan gelip yatan ve şehrin eğitim geleceğine ihanet eden idareciler yerine, çalışıp üreterek okulun şeklini değiştiren başarılı idareciler takdir ediliyor.

Gazipaşa Ortaokulu ise göz dolduran ve içine girince insana gerçek eğitim yuvasını hatırlatan bir anlamla eğitimde güzel bir örnek teşkil ediyor.

Okulda konferans salonu olmadığı için zeminde boş bir yere koltuklar bulunarak konferans salonu yapıldığı gözlemlenirken, pek çok levhanın da el emeği göz nuru ve bolca koşuşturmaca sonunda hazır hale getirildiği bilgisine ulaşıldı. Kapı kollarından tutunda, okulun her santimetresinde emeği olan İdareci ve öğretmenler, şehirdeki pek çok okul tarafından örnek alınmayı bekliyor.

Nemelazımcı, pısırık, iş bilmez, iş bitiremez, sosyal becerisi olmayan, eğitim adına bir derdi olmayan bazı zavallı idarecilerin, gurup halinde gelerek GAZİPAŞA ORTAOKULU´n daki tertip düzen ve kurum kültürünü örnek alarak kendi okullarında uygulamaları bekleniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Demek Çalışınca Oluyor
SİVASLI
29.04.2016 07:52:27
Bu okulu ben de biliyorum. Müdürü, Müdür yardımcıları, öğretmenleri SİVAS´ın en çalışkan ekibi. SİVAS ADINA KUTLUYORUM.