Demek ki İş-Kur Varmış

Demek ki İş-Kur Varmış

Sivas’ta çözüm yerine sorunun bir parçası haline dönen İŞ KUR’da, deyim yerinde ise devrim yaşanıyor. “İşsizlik kaderimiz olmasın” mantığı çerçevesinde önemli çalışmalara imza atan Sivas İş-Kur’un, Toplum Yararına Çalışma Pro

Sivas’ta çözüm yerine sorunun bir parçası haline dönen İŞ KUR’da, deyim yerinde ise devrim yaşanıyor. “İşsizlik kaderimiz olmasın” mantığı çerçevesinde önemli çalışmalara imza atan Sivas İş-Kur’un, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2 bin kişiye iş imkânı sağlama çalışması ise taktirle karşılandı.

 Sivas’ta İş-Kur’un var olduğuna dair nişaneler ardı arkasına geliyor. Nurettin KÖKSAL’ın yönetiminde yenilenme aşamasına giren İş-Kur, hantal yapısını üzerinden atarak modern bir düşünce tarzına doğru ilerliyor. Sivas’ın her alanda büyümesi ve gelişmesi için AVRUPA standartlarında bir çalışma prensibi belirleyen devasa birliktelik, işsizlik sorununun minimize edilmesi hususunda da önemli çalışmalar yapıyor. Odalar, dernekler başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile fikir alış verişi akabinde protokoller hayata geçiren İŞ-KUR’un, bu parlayan yıldızının Sivas’a önemli katkılar sunacağı öngörülüyor.

Sivas’ta işsizliği ve göçü kader olmadan çıkarma yönünde düşünceler geliştiren İŞ-KUR’un bu önemli gayretlerinin diğer hantal iş çıkaramaz kurumlara örnek olması bekleniyor.