DEMİRCİ´nin Şehre Katkısı Bekleniyor

DEMİRCİ´nin Şehre Katkısı Bekleniyor

Sivas siyasetinin duayenlerinden olan Musa DEMİRCİ´nin Tarım Bakanı Danışmanı olması memnuniyet ile karşılandı. Sivas´a büyük emeği geçen DEMİRCİ´nin, son demde Sivas Tarım ve Hayvancılığı için önemli girişimlerde bulunması bekleniyor.

 

Sivas siyasetinin akil insanlarından biri olan Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocanın yakın çalışma ekibinden olan Musa DEMİRCİ´nin, Tarım Bakanı danışmanı olur olmaz, şehrini unutmayarak Sivas için önemli kaynakları takip edeceği belirtiliyor.

Yorucu siyasi hayatının ardından, ilerlemiş yaşı nedeniyle, DEMİRCİ´nin aktif siyaseti bırakacağı da kamuoyunda dillendirilen konuların başında.

Aktif siyaseti Sonbahar itibariyle bırakarak, yeni jenerasyonun önünü açmak için fedakarlık yapacağı belirtilen DEMİRCİ´nin, bu yıl itibariyle özellikle Hayvancılık konusunda belli kaynakları Sivas´a yönlendirmesi bekleniyor.

Tarım ve Hayvancılığa elverişli olan şehrin, bu yönde atılımı için Demirci´nin insiyatif alacağı vurgulanıyor.

Refah Partisi hareketinin kirlenmemiş siması DEMİRCİ´nin, Sivas´a yaptığı hizmetler ise kamuoyunda minnetle yad ediliyor.



sefilix
11.02.2016 11:07:29
işte böyle demek ki aklın yolu bir tecrübeli duayen bir isme danışmak çok güzel mantıklı. inşallah ülke tarımı için ve özelde sivas tarımı için milli görüş döneminde yarım kalan projelerini hayata geçirebilir. birde gazetenizden ricam tüm vekil danışmanlarını bize tanıtmanız. kim kiminle çalışıyor. sivasa ne yapabilirler yani vekillerimizi yönlendiren danıştıkları kişiler kimler. bir tek ibrahim yasak´ı duymuştuk. oda kültür birikimi tecrübesi ile umutlandığımız birisi. diğerleri kimlerle çalışıyor. ve bir başka konuda acaba mecliste sivaslı kaç danışman var? stk lar bu danışmanlarla nasıl bir görüş alışverişi içinde vs vs