DEVLET KURAN Şehir GELİŞTİRİLMELİ!

DEVLET KURAN Şehir GELİŞTİRİLMELİ!

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın 4 EYLÜL´de SİVAS´a müjdeler vermesi bekleniyor. KIZILIRMAK PROJESİNİN devlet eli ile yapılmasını isteyen SİVAS halkı, SİVAS DEMİR ÇELİK FABRİKASININ DA yeniden devlete geçmesi gerektiğini ayrıca şehrin TEŞVİK KAPSAMINA alınmasını

SPHM ÖZEL HABER

MANDA ve HİMAYEYİ reddederek bu toprakların sonsuza değin özgür kalmasının başlangıcı olan 4 EYLÜL için nefesler tutuldu. CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın 4 EYLÜL´de SİVAS´a bir takım yatırımlar müjdesi vermesi bekleniyor.

Özellikle şehrin TEŞVİK KAPSAMINA alınması gerektiğini dile getiren SİVAS İŞ DÜNYASI, teşvik olmaması durumunda dayanmalarının söz konusu olmayacağını dile getiriyorlar.

KIZILIRMAK´ın MARMARAY gibi düşünülerek yapılması ve bu vesileyle bu ırmağın TÜRKİYE ekonomisine kazandırılmasının çok önemli olduğu ifade ediliyor.

Her 4 EYLÜL´de BAKANLAR KURULUNUN SİVAS´ta toplanması gerektiği de dile getirilirken, bunun bir gelenek haline dönüştürülmesinin ilk adımının bu yıl atılması arzulanıyor.

SİVASLILAR, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´dan ayrıca şehrin KÜLTÜR SANAT anlamlı geleceğe yönelmesi hususunda ?SİVAS FİLM FESTİVALİ? yapılmasına da destek vermesini bekliyorlar.