Devlet Titiz Ya Sivas?

Devlet Titiz Ya Sivas?

Devletin Güvenliğini tehdit eden Paralel Yapı ile SİVAS´ta nasıl mücadele edildiği, tam anlamıyla bilinmiyor. Paralel Yapıya mensup İş Adamlarının kollanmaya devam edildiği yönündeki iddialar ise bir türlü bitmiyor.

 

?Tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst tabakası ihanet içinde olan? PARALEL YAPI ile devletin mücadelesi devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU ve Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın, Paralel Yapı ile mücadelesi hız kesmeden devam ederken, bu hassasiyetin herkes tarafından titizlikle yerine getirilmediği biliniyor.

Özellikle SİVAS bağlamında, Paralel Yapı ile yeterince mücadele edilmediği belirtiliyor.

Sivas´ın kabinedeki gururu, Bakan İsmet YILMAZ´ın onca titizliğine rağmen, Paralele Yapıya mensup İş Adamlarının kollanmaya devam edildikleri iddia ediliyor.

Hatta pek çok PARALEL YAPI mensubunun kabuk değiştirerek, başka yan cemaatlere kayıp, kadrolaşmadan geri durmadıkları dillendiriliyor.

Devletin Güvenliğini tehdit eden bu unsura karşı Sivas´ta nasıl bir tedbir alındığı ise merak ediliyor. Paralel Yapıya mensup iş adamlarının hala etkin olup olmadıkları, etkinler ise kim veya kimler tarafından kollandıkları kamuoyunca sorgulanıyor.

İş adamlarının kollnması yan sıra, pek çok etkin Paralel mensubunun bürokraside de hala bir takım yerlerde korunduğu iddia ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Devlet Titiz Sivas