DEVLET, Vatandaşın Hizmetinde

DEVLET, Vatandaşın Hizmetinde

Sivas Merkez Ahmet Turan Gazi Mahallesi Aile Sağlık Merkezi yanında bulunan ve 2 aydır yapılmayan ?Engelli Rampası? yakında yapılarak, yaşlı ve engelli vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

SİVAS´ın yeni kurulan mahallelerinden olan 6000 nüfuslu Ahmet Turan Gazi Mahallesi Toki konutları bölgesinde bulunan Aile Sağlık Merkezi, engelli rampası sonunda yeniden yapılacak.

Mahalle Muhtarı ve sakinlerinin konuyu Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI´ya iletmeleri akabinde, KALAYLI´nın konuya müdahil olarak biran önce engelliler ve yaşlıların kullandığı rampanın yeniden yapılacağı söylemesi olumlu bulundu.

Genelde dar gelirli insanların yaşadığı ve sosyal donatılardan yoksun Toki konutlarında epey bir yaşlı vatandaşın olduğu buna mukabil engellilerin de yaklaşık 2 aydır burayı sağlıklı bir şekilde kullanamadıkları biliniyor.

Sivas Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI´nın burasının kısa sürede yapılacağının sözünü vermesinden dolayı KALAYLI´ya teşekkür eden mahalle sakinleri, Devletin Şefkat elinin şehrin her köşesinde olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın her fırsatta dile getirdiği ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın? felsefesinin SİVAS´ta da titizlikle uygulanması vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanıyor.



Anahtar Kelimeler: DEVLET Vatandaşın Hizmetinde