Dikkat! Buralarda Birşeyler Oluyor

Dikkat! Buralarda Birşeyler Oluyor

Sivas’ta son zamanlarda alkol, uyuşturucu ve fuhuş olaylarında kamuoyuna yansımayan bir artışın kol gezdiği belirtiliyor. Özellikle Kardeşler Tepesi, Serpincik Göleti ve 4 Eylül Barajı civarında meydana gelen olumsuzlukların emniyet tedbirleri ile g

Sivas’ta son zamanlarda alkol, uyuşturucu ve fuhuş olaylarında kamuoyuna yansımayan bir artışın kol gezdiği belirtiliyor. Özellikle Kardeşler Tepesi, Serpincik Göleti ve 4 Eylül Barajı civarında meydana gelen olumsuzlukların emniyet tedbirleri ile giderilmesi yanı sıra, güvenlik kamerası, gözetleme kulesi ve aydınlatmalarla minimize edilebileceği dile getiriliyor.

 Huzur şehri olarak bildiğimiz Sivas’ta son aylarda kayda değer bazı huzursuzlukların kronikleşme yoluna gittiği dile getiriliyor. Alkol, uyuşturucu ve fuhuşun artışında bazı mekanlardaki nemelazımcılığın sebep olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle bazı kör noktaların aydınlatma, gözetleme kulesi, kamera sistemi ile kolaçan edilmesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Meydana gelen pek çok olumsuzluğun giderilmesinde kolluk kuvvetlerinin son çare olması gerektiğine parmak basan duyarlı pek çok Sivaslı, bu duruma gelmeden önce asayişi kolaylaştırıcı faktörlerin devreye girerek, kolluk kuvvetlerinin işini kolaylaştırmak gerektiğini ifade ediyorlar.

Çedaş ve Sivas Belediyesi’nin jandarma ve emniyet ile eşgüdüm halinde kör noktaların aydınlatılması ve kamera sistemi kurulması yönünde çalışma geliştirmesi gerektiği vurgulanıyor.

Kardeşler Tepesi, 4 Eylül Barajı ve Serpincik Göleti’nin acileyet gerektiren yerlerin başında geldiği belirtilirken, buraların iyi bir analizle yeniden yorumlanıp, emniyetinin el birliği ile sağlanmasının zamanının geldiği belirtiliyor.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda