DİKKAT,DİKKAT, DİKKAT!

DİKKAT,DİKKAT, DİKKAT!

Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) karantina uygulaması devam ederken, karantinada olanlara hizmet veren personelin, maske ve eldiven gereksiniminin tam olarak karşılanması gerektiği biliniyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, KYK´da gerek öğrenciler gerekse bazı kurumlardan karantina altında olanların olduğu bilinirken, Devletin şefkat ve merhamet eliyle her türlü ihtiyaçların da giderilmesi memnuniyet ile karşılanıyor.

SİVAS POSTASI ile temasa geçen karantina altında olanlar, bazı aksaklıkların olduğunu ifade ettiler. Orada karantina altında olanların hizmetinde bulunan personele, yeterince maske ve eldiven verilmediği yönünde.

Hatta bazı müdürlerin gerek çalışan personeli, gerekse İŞ KUR elemanlarını azarlayıp çalışma şevklerini kırdığı da iddia edilirken, bazı keyfiyetlerin acilen sonlandırılarak, çalışan personele ihtiyaçları olan maske ve eldivenlerin eksiksiz verilerek, BİLİM KURULU tavsiyeleri doğrultunda hareket edilmesi bekleniyor.

Kapalı alanda çalışan personelin her daim maske takması da gerekirken, yetkililerin buna azami dikkkat gösterdiklerine inanılıyor.

Maskeler verilirken de kullanım sürelerinin esas alınması istenirken, herhangi bir keyfiyet ve gözden kaçmanın telafisi olmayan olumsuzluklara neden olacağından dolayı yetkililerin bu iddiaları araştırarak olası su istimallere izin vermemesi isteniyor.



Anahtar Kelimeler: DİKKAT DİKKAT DİKKAT