Dış Güçlerin Hedefindeydiler!

Dış Güçlerin Hedefindeydiler!

Türkiye´yi, kendi işlerine göre şekillendirme arzusunu gerçekleştirmek amacında olan dış güçlerin, Milli ve maneviyatçı duruşları olan Prof. Esad COŞAN ile Muhsin YAZICIOĞLU´nun şüpheli kazalarla şehid edilmeleri akabinde FETÖ ihanetçilerinin önlerinin aç

 

FETÖ ihanet yapılanmasının ortaya ayan beyan çıkması akabinde, Prof. Esat COŞAN ve Muhsin YAZICIOĞLU suikastları de gündemdeki yerlerini koruyor. FETÖ ihanetçilerinin önünü açmak için Avustralya´da usta istihbarat örgütleri işi olan bir trafik kazası süsü ile suikasta kurban gittiği iddia edilen COŞAN ile Muhsin YAZICIOĞLU´nun şüpheli helikopter kazasının yeniden detaylı bir şekilde araştırılması bekleniyor.

28 Şubat hainlerinin yaptığı yanlışları açık yüreklilikle dile getiren Prof. COŞAN´ın, AVUSTRALYA´ya gittiği ve orada şüpheli bir trafik kazası ile şehid edildiği kamuoyunda yaygın bir kanaat olarak dillendiriliyor.

Kanaat önderi ve İskender paşa Dergâhı Hocası olan COŞAN´ın, dış güçlerin her zaman tehdidi içinde olduğu yakın arkadaşlarınca dile getiriliyordu.

Manevi geleneği, hocası Mehmed Zahid KOTKU´dan devralarak, ülkesi ve bayrağına bağlı nesiller yetiştirmeye çalışan Prof.COŞAN´ın, bu yerel duruşunun dış güçleri rahatsız ettiği belirtiliyor.

Yaklaşık 40 yıldır devlete sızan ve Türkiye´yi dış güçlerin işgaline açık hale getirmek için hainlik yapan FETÖ yapılanmasının, Esad COŞAN Hocaefendinin şehid edilmesi akabinde önlerinin açıldığı biliniyor.

Bir diğer FETÖ yapılanması için tehdit oluşturan ismin ise Muhsin YAZICIOĞLU olduğu belirtiliyor. YAZICIOĞLU´nun şüpheli bir kaza ile şehid olmasının ardındaki sır perdesi ise hala aralanamadı. YAZICIOĞLU´nun milli duruş ve davranışlarının da dış güçleri rahatsız ettiği dolayısıyla FETÖ yapılanmasını da rahatsız ettiği kamuoyunda bilinen gerçeklerin başında geliyor.

FETÖ ihanet kalkışması akabinde, tarihsel derinliğin analiz edilmesi gerektiğini dile getiren analistler, Esad COŞAN Hocaefendinin şehid edilmesi ile FETÖ yapılanmasının önünün açıldığı, Muhsin YAZICIOĞLU´nun şehid olması sonrasında da 28 Şubata darbecilerine karşı sert duran önemli bir devlet adamının yok edildiği görüşleri dillendiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Güçlerin Hedefindeydiler