DSİ Misafirhanesi´nde mi Kalıyor?

DSİ Misafirhanesi´nde mi Kalıyor?

Her seçimde Sivas listesine girme becerisi gösteren Adem YILDIRIM´ın, bir erken seçim ihtimalini göz önünde bulundurarak, Sivas´ta adeta kamp kurduğu belirtiliyor.

 

Sivas´ta yaşamamasına rağmen, Sivas listesine girme becerisi gösteren Adem YILDIRIM´ın da bu sene vekilliği ıskalaması şehirde konuşulan konuların başında geliyor.

Sivas´ta onca aday adayı varken İstanbul merkezli seçimlere dahil olan, seçimlere dahil olma da kalmayıp sıralamaya giren Adem YILDIRIM´ın olası bir erken seçim için de tetikte beklediği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz dönem 5. Sırayı, bu dönemde 4. Sırayı alan YILDIRIM´ın, mutlaka Sivas´tan vekil olma arzusu içinde olduğu belirtiliyor.

70´in üzerinde aday adayının yarıştığı, maddi güç harcadığı, temayüle girdiği kapı kapı kendini tanıtıma için dolaştığı Sivas´ta, YILDIRIM´ın nasıl bir enerji harcadığı ise bilinmiyor.

Hemen hemen her dönem Sivas´tan aday adayı olduğu için kamuoyunda kadrolu vekil adayı olara tanınan Adem YILDIRIM´ın Sivas günlerinde nerede ikamet ettiği ise bilinmiyor. Bu konu ile ilgili fikir yürüten Ak Parti kulisleri, YILDIRIM´ın bir misafir hane veya otelde kalma ihtimalinin yüksek olduğu yorumlarını yapıyorlar.



Anahtar Kelimeler: Misafirhanesi Kalıyor
Kasım Kılıç
8.07.2015 13:00:41
Adem Yıldırım Bey´i Konya´daki öğrencilik yıllarından tanıyorum. İdealleri olan, temiz, Sivas için projeleri olan birisi olarak görüyorum. Sivas´ın Bir Meclis Başkanı olması yetmez. Sivas´ın bir Adalet Bakanı da olmalı.

tolga
8.07.2015 16:05:36
kim bu şahıs,,, sivasa ne katmış, seçimi kaybetmiş hala milletin sırtına binmeye çalışıyor, helal olsun sivas postası bunları teşhir etmeye devam et lütfen, harikasın

Otozorro
8.07.2015 21:09:29
5. Sırada idi 4 çıkardık; 4. Sırada iken 3 çıkardık; maazallah 3. Sırada olduğunu düşünmek istemiyorum. Ayrıca Kasım Efendi sen eski sen misin ki eski Adem Efendi hala tertemiz duruyor dersin. İsmini yazarak olası milletvekilliği sürecine sen de kadrolu usta yağdanlıklar gibisin. Adem Efendinin bu şehirde benzeri de çoktur, daha iyileri de. Varsa bilmediğimiz bir numarası orası başka.

Burhan
9.07.2015 19:28:50
ŞARKIŞLA YÖRESİNDE YILDIRIMI YANIYAN BİLEN OLMAZ YENİ SEÇİMDE BU YÖREDEN HERKESİ KUCAKLAYAN BİR ADAYA İHTİYAÇVAR KESİNLİKLE ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIM KENDİSİNE BİLE OY VERMEYEN ADAYLARIN SERÇİM SONUCU B

egrioturdogrukonus
10.07.2015 00:33:05
Kasım Kılıç! sen hangi makamsın ki sadece seçim zamanı Sivasa gelip şansını deneyen bu yörenin derdini tasasını bilmeyen birine refereans oluyorsun. 2011 seçimlerinde 5.Sırada seçilemedi ve geçen 4 sene boyunca Sivasa gelmiş mi sor bakalım. İşiniz gücünüz yalakalık.

hasan huseyın
15.07.2015 19:16:36
bu adam şarkışla lıdır ve ebeveynlerı sarkışlada ıkamet etmektedir evet gerek eğitimi gerekse de ekmeği işi için şehır dısına çıkmışsada bızım gönlu herdaim sivas ta olan bı agabeyımızdır ınsanları tANımadan olumsuz yorumlar yapmayAlım lutfen