Tarih: 29.01.2021 09:21

DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

FETÖ’nün MÜLKKİ İDARE AMİRLERİ yapılanmasına yönelik 2016 yılında çok önemli çalışmalar yapan zamanın TOKAT BAŞSAVCISI Erdoğan BAYRAKTAR, özellikle FETÖ’nün KAYMAKAM imamı “FARUK” kod adlı M.G’nin itirafları yolunda düğmeye bastığı biliniyor.

ANKARA eksenli muuteber haber kaynaklarımız,aradan 4 yıll geçtikten sonra, konunun detaylarına vakıf olan Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ın da titzlikle bu yapının üzerine gidilmesi talimatını verdiğini belirtiyorllar...

2016 yılında MÜLKİ İDARE AMİRİ olan ve şimdilerde değişik makamlara yükselen ve o makamlarda bulunanların kısa sürede tespit edilmelerine yönelik çok kapsamlı bir çalışmanın yapıldığı bilgileri geliyor.

SİVAS’ta da bu konuda önemli araştırmaların yapılması bekleniyor. 2010-2020 yılları arasında görev yapan MÜLKİ İDARE AMİRLERİ hakkında çok titiz incelemenin şart olduğu belirtilirken, bu yapı iltisaklıların bu şehri de adeta çiftliğe çevirdiği herkes tarafından biliniyor.

“ANKESÖR HAVUZUNA” dahil olanlar ve bunlarla irtibatlıların iş ve işlemlerinin telefonlarının DİJİTAL incelemeleri sonrasında ayan beyan ortaya çıkacağı teknik uzmanlarca dile getiriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —