Düğün Dernek 2 Aralık´ta Vizyonda

Düğün Dernek 2 Aralık´ta Vizyonda

Konusu Sivas´ta geçen ve izlenme rekorları kıran Düğün Dernek isimli sinema filminin ikincisi seyirci ile buluşmaya gün sayıyor. Aralık ayında vizyona girecek olan filmde, en popüler iki isim olan Ahmet KURAL ve Murat CEMCİR yine başrol oynayacak.

 

Gişe rekorları kıran ve büyük bölümü Sivas´ta çekilen Düğün Dernek filminin ikincisi yolda. İzlenme rekorları kıran filmin ikincisinin hedefinin 10 milyon seyirci olduğu belirtildi.

Türk  Sinemanın iki parlak ismi olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ?in başrollerinde oynadığı ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek adlı sinema filminin ikincisin aralık ayında vizyonda olacağı bilgisine ulaşıldı.

Selçuk Aydemir´in yazıp yönettiği ve 2013 yılında 6 milyon 980 bin 70 kişilik gişesiyle Türk sinema tarihinin en çok izlenen 2. filmi olan Düğün Dernek filminin devamında, bu kez bir sünnet hikâyesine değinileceği belirtildi.

Kadroda Ahmet Kural ile Murat Cemcir´in yanı sıra, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever gibi isimler de yer alacak ve 4 Aralık´ta izleyicisiyle buluşacak.

Birincisi yaklaşık 7 milyon izleyiciye ulaşırken, ikincisinin de yine izlenme rekorları kırması bekleniyor.