Düğün Dernek 3´te Oynamalılar

Düğün Dernek 3´te Oynamalılar

Sivas´ı anlatan ve izlenme rekorları kıran Düğün Dernek serisinin 3.sünün de çekileceği biliniyor. Üçüncü sinema filmine Sivas´tan da katılımların sağlanarak filmin daha renkli hale gelebileceği savunuluyor.

 

Sivas´ın artık sinema sektörüne dahil edilmesi konuşuluyor. Komedi filmlerin geçidi olma yolunda ilerleyen ve kendine mahsus espri kültürü olan Sivas´ın da artık bu filmlerin içeriğine dahil edilmesi bekleniyor.

Her bulunduğu ortamda espri yapan ve milleti güldürmek gibi kendine bir misyon biçen Ahmet ÖZAYDIN´ın olası bir ?riv riv? sahnesinde görev alması durumunda önemli başarılar elde edileceği belirtiliyor.

Hakeza Cemal KARACA´nın da ?lafı laf üstüne koyma? ustalığının Düğün Dernek gibi bir filmde ?Tüpçü Fikretten? daha büyük ilgi göreceği vurgulanıyor.

Bir diğer ismin ise Ahmet PALA olduğu biliniyor. Cümleleri, kelimeleri ve harfleri kalınlaştırarak sahne sesi vermede başarı sağlayacağı iddia edilen Ahmet PALA´nın, şehrin tanıtımı için seve seve kamera karşısına çıkacağı vurgulanıyor.

Lafı laf üstüne koymada mahir olan bu isimlerin, olası bir sinema filminde Sivas Halayını da icra etmekleri bekleniyor. Özellikle Ahmet ÖZAYDIN´ın cebinde yedek buluna mendil ile sahneye inip, Düğün Dernek serisi 3´te Sivas Halayı oynayarak, milyonları ekran başına toplaması arzulanıyor..



Anahtar Kelimeler: Düğün Dernek Oynamalılar