Düğün Dernek Kırdı Geçirdi

Düğün Dernek Kırdı Geçirdi

?Düğün Dernek 2 Sünnet? Filminin GALASI, Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezinde yapıldı. Salonun hınca hınç dolduğu galada, film sonunda oyuncular film ile ilgili söyleşi yaptılar.

 

İzlenme rekorları kıran ?Düğün Dernek 1?den sonra çekilen ve yine izlenme rekoru kıracağı tahmin edilen ?Düğün Dernek 2 Sünnet? filmi, izleyici ile buluşmadan önce galası yapıldı.

Seçkin bir davetli topluluğunun buluştuğu Gala, saat: 14:00 da Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi´nde yapıldı.

´Düğün Dernek 2 Sünnet´ filminde de aynı kadro ve ekiple yola çıkan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, gösterime girecek olan filmin gişe rekorları kıracağını tahmin ettiklerini söylediler.

Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolde rol alırken onlara Rasim Öztekin, Devrim Yakut, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız gibi isimler eşlik ediyor.

Ayrıca Nükhet DURU ve Mustafa KESER´in konuk oyuncu olarak katılması, filme ayrı bir güzellik kattığı gözlemlendi.

SİVAS´ta Sinema filmi galalarının yapılması, yeni bir sektörün de hayata geçmesinin önünü açmaya başladı. KALE Film Platosu ve yeni yapılacak KÜLTÜR MERKEZİ´nin de faaliyete geçmesi ile Sivaslı senarist, yönetmen ve oyuncuların, sinema sektörünü Sivas´a çekecekleri belirtiliyor.

Bu tür etkinliklerle Sivas´ın FİLM FESTİVALİNE doğru zamanla yol alacağı vurgulanıyor.



sefilix
4.12.2015 11:07:39
Selçuk aydemir´in bir çok Sivaslıdan daha fazla faydası oldu şu kısacık zamanda Sivas´a. teşekkürler Selçuk Aydemir.