Dünya Ona Güzel!

Dünya Ona Güzel!

Hemen hemen bütün STK´larda üye veya yönetici olan, bulunduğu ortamlarda ?RİV RİV?yaparak milleti güldürmeye çalışan ÖZAYDIN, kendine bakmayı da ihmal etmiyor. RUS kuklası KADİROV´un kirli parasını KADİR GECESİ´nde, SİVASLILAR´a yediren ÖZAYDIN, toplumun

 

Sivaslılar Başkan Sami AYDIN´ın başarısız olmasının ardında yatan en önemli gerçeğin Başkan Yardımcılarının donanımsız olmasında yattığını dillendiriyorlar.

Zayıf halkalardan oluşan bir ekip kuran AYDIN´ın, en zayıf halkası da ÖZAYDIN olarak biliniyor.

Türkiye- RUSYA restleşmesinde, efendisi PUTİN´i tutan hain KADİROV´un gönderdiği parayı, Başkan AYDIN´ı yanıltıp KADİR GECESİ´nde kullanarak, halka oruç açtıran ÖZAYDIN´ı, hala neden Başkan´ın yanında tuttuğu anlaşılamıyor.

Güya Hayat Ağacı çalışmalarında garibanlarla birlikte olduğunu göstermeye çalışan ÖZAYDIN´ın  pek çok mükellef sofrada da baş köşeyi tuttuğu gözlemleniyor. Bir mekanda mükellef sofrada arzı endam eden ÖZAYDIN´ı görenler, ?halk da senin gibi doyuyor mu diye? düşündükleri biliniyor.

Yıllardır şehrin STK´sına, sivil hayatına, siyasetine çöreklenmiş pek çok ismin, artık bu şehrin geleceğinden ellerini çekmeleri gerektiği görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Dünya Güzel