DUYARLI BİR DÜŞÜNCE!

DUYARLI BİR DÜŞÜNCE!

Dün SİVAS'ta karın yağması büyük sevinç oluşturdu. Kar nedeniyle doğada yem bekleyen pek çok canlının, doğa severler tarafından korunup onlara yem verilmesi olumlu bulunuyor.

STHM 

Dün SİVAS'ta kar yağmaya başladı. Öğleden sonra başlayan kar büyük memnuniyet oluştururken, akşam saatlerinde ise şehrin tanınmış mekanlarından MEVA ya Himmet TAŞPINAR'ın gelmesi memnuniyet ile karşılandı. Her ne kadar URFA yemekleri güzel olsa da MEVA yemeklerini seven TAŞPNAR'ın buraya gelmesi hoş hatıraları da anımsattı.

TAŞPINAR'ın şehre gelmesinin en önemli nedenlerden birinin de kuşlara yem vermek olduğu yorumlandı. Vakti zamanında, zamanın yöneticisi AYHAN'ın kuşlar aç kalmasın diye neredeyse SİVAS'ta yemlemediği kuş kalmazken, bu doğa sever duyarlılığı dün itibariyle HİMMET TAŞPINAR'ın üstlendiği yorumlandı.

TAŞLI DERE alanına TAŞPINAR'ın epey yem bırakacağı varsayılıyor.

Bu arada SİVAS'tan ayrılmadan yakın çevresine günlük tuttuğunu ve bu günlükleri de ilerde kitaplaştıracağını söylediği iddia edilmişti. Kitabının isminin de “KALBİMDEKİ SIRLAR” olduğu iddia edilirken, bu kitabın editörlüğü için de SİVAS'ta bazı yazarlarla görüşme ihtimalinin de olabileceği belirtiliyor.

Şehrimiz yazarlarından İbrahim YASAK, Necip GÜNAYDIN, Mehmet ŞARKIŞLA, Haluk ÇAĞDAŞ gibi isimlere önsöz yazma konusunda ricacı olacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: DUYARLI DÜŞÜNCE!