ECZACILIK´a Yol Göründü

ECZACILIK´a Yol Göründü

Vakıf Genel Sekreterliği zamanında başarısız bir dönem geçiren Prof.Ahmet ALİM´in, Eczacılık Fakültesi´ne Dekan Vekili olarak atanacağı Üniversite cenahında konuşulmakta.

 

Geçtiğimiz günlerde Vakıf Genel Sekreterliğinden istifa eden Prof.Dr. Ahmet ALİM´in Eczacılık Fakültesine Dekan olacağı hatta Dekan Vekili olarak yazısının da yazıldığı vakıfta başarı yakalayamayan birinin burada başarılı olup olmayacağının ise kuşkulu olduğu vurgulanmakta.

Vakıf Genel Sekreterliğinden istifa etmesi sebepleri hakkında pek çok iddia dilden dile dolaşsa da, sebebin ne olduğu bir sır olarak saklanmakta.

Cumhuriyet Üniversitesi tarihinde ilk maaşlı genel sekreterlik görevi ifa ettiği iddia edilse de başarısızlık nedeniyle istifa ettiği genel kanaat olarak ortada durmakta.Eczacılık Fakültesine Dekan Vekili olma girişimi ise şaşkınlık oluşturdu. Vakıfta iradesiz bir görev süresi ifa eden bir ismin ECZACILIKta başarılın olup olmayacağının kuşku uyandıracağı vurgulanmakta.

Eczacılık´a yazısı yazıldığı iddia edilen ALİM´in kadro bekleyen eş dost akrabanın Eczacılık Fakültesine öğretim elemanı olarak kazandırılmasında vefalı bir tavır sergileyeceğini düşünerek mi Ahmet ALİM´in bu görevi kabul ettiği soruları akıllara gelmekte.Yoksa daha önce kadrosu Eczacılıkta olan Ahmet ALİM´in her ne kadar Tıp Fakültesinden döner alsa da ilk göz ağrısı Eczacılıkı çok önemsediği ve özlediği ifade edilmekte.

Faruk KOCACIK döneninde dekan yardımcısı olduğu fakültede dekan olarak görev yapmanın ALİM´i çok heyecanlandırdığı ve level atlamanın verdiği huzur ile görev ifa etmeyi planladığı öğrenildi.

Ahmet ALİM´in Dekan Vekili olarak görevlendirmesi akabinde çiçek gibi kutlamaları kabul etmeyip, çiçek göndereceklerin Vakfa bağış yapmalarının daha doğru olacağı yorumların yapılmakta.



Anahtar Kelimeler: ECZACILIK Göründü