Tarih: 14.02.2018 17:39

Eğitimde Güzel Örnekler

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta, eğitimde sıra dışı etkinlikler  ortaya koyan eğitimciler, şehrin eğitim ufkunun çıtasını yükseltmeye devam ediyorlar. Okullardaki duvar gazetesi sıradanlığı yerine gerçek GAZETELER hayata geçirilirken, Sivas´ın geneline de yavaş yavaş yayılan ÖĞRENCİ KİTAPLARI da, son yıllarda artış göstermeye devam ediyor.

Bu bağlamda Danişment İlkokulu 1/A Sınıfı Öğrencileri hayatlarının en şanslı eğitim-öğretim dönemini yaşıyorlar. Okumaya geçen ve okuma kültürünü özümseyen öğrencilerin her birine hediye verildi.

Danişment İlkokulu 1/A Sınıfında okuyan öğrenciler Eğitimci-Yazar Osman ÇELİK´in şahsi girişimleri ve sosyal çevre etkileşimi ile ödüllendirildiler. İstanbul´dan Serpil BOZKURT tarafından gönderilen 150 parça değişik hediye ve kırtasiye öğrencilere dağıtılarak onların geleceğe umutlu bakmasının kapısının aralandığı öğrenildi.

Kültürel dokuya da yavaş yavaş dahil olmak için atasözü öğrenme girişimi de devam ederken, öğrencilerin GÜNLÜK KİTABI çıkarmalarına yönelik adımlar da devam ediyor.

32 öğrencinin tamamına ise MART ayında TABLET BİLGİSAYAR hediye edileceği öğrenildi. Bilişimin, dünyada önemli bir yeri olduğu, devletimizin de artık Bilişim için önemli çabalar içerisine girdiğinden yola çıkılarak hediye edilecek TABLET BİLGİSAYARLAR ile bilişim dünyasına da kontrollü giriş yapılacağı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —