Eğitimde İyi Örnekler

Eğitimde İyi Örnekler

Sivas´ta, sıra dışı eğitimcilerin kitabi medeniyet düşüncesi çerçevesinde attıkları adımlar meyvelerini vermeye başladı. Eğitimde iyi örneklere 60.Yıl İlkokulu 1/A sınıfı kitap çıkararak katkı sundu. Öğrencilerin tuttukları günlükler ?İlk Günlüğüm? adı il

 

SİVAS´ta Eğitimde İyi Örneklere güzel katkılar sunulmaya devam ediyor. Kitabi düşüncenin hayata geçmesi amacıyla fedakâr eğitimciler tarafında önemli çalışmalar ortaya konuluyor.

Bu bağlamda 60. Yıl İlkokulu´nda görev yapan idealist ve başarılı  Sınıf Öğretmeni Halil PEHLİVANOĞLU´nun öğrencileri ile yaptığı kitap çalışması beğeni topladı.

İlkokul birinci sınıf öğrencilerini, hayata ve ülkelerine hizmet etmeye adamak amacı ile özel bir çalışma ortaya koyan PEHLİVANOĞLU, öğrencilerin tuttukları günlükleri kitap haline getirerek şehrin eğitimine güzel bir katkı sundu.

1/A Sınıfının minik beyinlerinin günlükleri ?İLK GÜNLÜĞÜM? ismi ile kitaplaştırıldı. Bu özel çalışmayı gören öğrencilerin ise mutlulukları görülmeye değerdi.

Ayrıca aynı sınıfta eğitim öğretim hayatına devam eden Kerem Yağız TUTAR isimli öğrencinin başarıları ise dikkat çekiyor.

Mart ayında GEMEREK´te düzenlenen 7-8 yaş gurubunda düzenlenen satranç turnuvasında birincilik ödülü alan başarılı öğrenci, MAYIS ayında NİKSAR´da düzenlenen satranç turnuvasında ise üçüncülük ödülü alarak önemli bir başarı kazandığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca yine Mayıs ayında Sivas´ta düzenlenen Buruciye Satranç Turnuvasında 88 katılımcının arasından sıyrılarak onunculuk ödülü alan öğrenci Yağız TUTAR, bu üstün başarısı ile okulun ve arkadaşlarının gözdesi oldu.



Anahtar Kelimeler: Eğitimde Örnekler