EĞİTİMDE GÜZEL ÖRNEKLER!

EĞİTİMDE GÜZEL ÖRNEKLER!

SİVAS eğitiminde özgün bir yeri olan Cumhuriyet Üniversitesi İlk ve ortaokulu, güzel bir duyarlılık ortaya koyarak MALATYA'ya eğitim öğretim materyalleri gönderdi.

STHM ÖZEL HABER

SİVAS MERKEZ Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu/Ortaokulundan bir örnek davranış kamuoyuna yansıdı. 

 Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu/ Ortaokulu tarafından Malatya'da kısmi eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan öğrenciler için yapılan yardım kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri okul yönetimi tarafından bölgedeki gönüllü öğretmenler aracılığı ile depremden etkilenen ve geçici barınma merkezlerinde kalan öğrencilere teslim edildiği öğrenildi.

Okulun öğretmen, öğrenci ve velilerimizin destek verdiği kampanyada toplanan ve hazırlanan kırtasiye ürünleri İnönü Üniversitesi kampüsünde yer alan Akıncı Yurdu önündeki Çadır Okullara ve Malatya Teknokent Geçici Barınma Merkezinde oluşturulan Konteyner Okuldaki öğrencilere ulaştırıldı. 

Bu güzel kampanyayı organize eden Okul müdürü Şemsettin SUNGUR, “Kampanyamıza destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, bir daha böyle felaketler yaşamamak dileklerimizle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.” dedi…



Anahtar Kelimeler: EĞİTİMDE GÜZEL ÖRNEKLER!