Eğitimde Güzel Örnekler

Eğitimde Güzel Örnekler

Eğitimde güzel örnekler bir biri ardı sıra gelmeye başladı. Sivas Merkez Beypınar Ortaokulu bu dönemde diriliş felsefesini yaşayan eğitim kurumları başında geliyor. Projeksiyon cihazı ve laminat parke donanımını gerçekleştiren okul, şimdi de öğretmenler o

Eğitimde güzel örnekler bir biri ardı sıra gelmeye başladı. Sivas Merkez Beypınar Ortaokulu bu dönemde diriliş felsefesini yaşayan eğitim kurumları başında geliyor. Projeksiyon cihazı ve laminat parke donanımını gerçekleştiren okul, şimdi de öğretmenler odasını yenileyerek eğitimde güzel örnek olmaya başladı.

Sivas Merkez Beypınar Ortaokulu/İlkokulunda önemli bir değişim yaşanıyor. Beypınar’da Bir Kolej felsefesini gerçekleştirmek için kolları sıvayan okulda, yenilikler eksik olmuyor. Beypınar Ortaokulu yeni dönen hızlı başladı. Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR’ın çıtayı yükselten azmini örnek alan idealist okul idarecileri, hiçbir engele takılmadan Sivas’ın eğitimine önemli katkılar sunmaya başladılar.

Beypınar Ortaokulu İdareciliğine başlar başlamaz kolları sıvayan Okul Müdürü Numan KANTAR ve Müdür Yardımcısı Ahmet BEKAR, ilk olarak projeksiyon cihazı temin ederek bir güzelliğe imza attılar.

Beypınar İlkokulu-Ortaokulu kadrosunda görevli Ana Sınıfı Öğretmeni Nazan ÖZTÜRK’ün girişimleri ile komşu ilimiz GİRESUN’dan laminat temini yapıldığı ve bu laminatların ise hemen döşenerek öğrencilerin hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Beypınar Ortaokulu/İlkoklunda son olarak harabe olan öğretmenler odası yenilendi. Öğretmenler odasının öğretmenlere yakışır bir şekilde modernize edilerek kullanıma sunulduğu bilgisine ulaşıldı.

BEYPINAR’da yaşanan eğitim devriminin önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam ederek şehrin eğitimine önemli bir örnek olacağı vurgulanıyor.