Eğitimle Dirilişi Kimler Engelliyor?

Eğitimle Dirilişi Kimler Engelliyor?

Yaklaşık iki yıl önce, adeta yangından mal kaçırırcasına yapılan idareci görevlendirmeleri toplum vicdanında hala kabul görmedi. Liyakat yerine ?ahbap çavuş, akraba, eş dost? basitliği ve ihaneti ile görevlendirilen pek çok okul idarecisi, eğitimin önünde

 

Entelektüel sıradışı Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI´nın büyük ufkunu anlayamayan pasif idareciler eğitim geleceğini başarıyla idare edemiyorlar.

Bu bağlamda Sivas ise Eğitimle Dirilişi gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu diriliş için pek çok kişi elinden gelenin üstünde gayret gösterirken, nicesi de eğitim dirilişini engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Şuan eğitimin çıta yükseltmesinin önünde en büyük engel ise Okul İdarecileri olarak görülüyor. Kendini yetiştirmemiş, başarı ve beceriden yoksun, kurum kültüründen habersiz pek çok okul müdürü, günü kurtarmadan başka bir çalışma içerisine girmedikleri için eleştiri alıyorlar.

Okul İdarecisi görevlendirmelerinde ?hakkaniyet, liyakat, tavır sahibi olma ve kul hakkı? gibi erdemlerin göz ardı edilmesi nedeniyle, liyakatsiz ve kabiliyetsiz pek çok kişinin Ak Parti İl Başkanlığında adeta yatıp kalktığı ve görev alabilmek için siyasileri canlarından bezdirdikleri şehir kamuoyunda herkesçe biliniyor.

Görevlendirme sonrasında rahata çıkan pek çok okul idarecisinin, eğitim ile içli dışlı olmak yerinde Devlet işleyişini engellemeye çalışıp BAKANLIĞIN öngörüleri dışında hareket ettikleri haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Okullarda kurum kültürünü sağlama gibi becerisi olmayan bazı okul Müdürlerinin ?Veli ile öğretmeni karşı karşıya getirme? tutumları ise devam ediyor.

Veliler ile odalarında görüşen bazı Okul Müdürleri´nin, ufak tefek veli şikayetlerini baz alarak ?VELİLERE ÖĞRETMENİ GİDİN ŞİKAYET EDİN? diye telkinde bulundukları bilgisine ulaşıldı.

Pek çok Veli Öğretmen karşı karşıya gelmesi ve şikayet olayını inceleyen pek çok eğitimci, bu şikeyetlerin ardında genellikle Okul Müdürlerinin olduğunu belirtiyorlar.

Öğretmeni şikayet ettirme çabası içerisine giren ?kişilik ve kimlik zafiyeti çeken bazı Okul Müdürlerinin? öğretmene gelerek de bu konudan bir haberlerinin olmadığın ve böyle bir durumun söz konusu olduğunu belirtmeleri, eğitim adına nasıl bir yönetici profili ile karşı karşıya olunduğunun da bir göstergesi olarak algılanıyor.



hıdır akkuş
4.03.2016 21:20:01
hangi dirilişten bahsediyorlar acaba okullar çöplük gibi temizlik yok çapsız müdürleri doldurdular başarı sıralamasında nerede olduğumuz belli merak eden listeyi açıp baksın öğretmenleri itibarsızlaştırma amacına ulaştı. bayrak törenlerinde okulu pavyona benzeten müdürcükler türedi yazık oluyor milletin çoluğuna çocuğuna okullarda yangın gaz kaçakları gibi gerçekten ciddi sonuçlar açabilecek tehlikeler var ama idarecilerin umurunda değil....

egitimci
5.03.2016 00:13:50
kesinllikle kurum kültürü olmayan ve sivas postasının haberindeki gibi hakkaniyet, liyakat, tavır sahibi olma ve kul hakkı anlayısı olmayan benim ardkaşım ise herşey serbest okulda takılır gezer hatta rehberlikçisi ticaret yapar ev alıp satar alıp satar ama öğrneciyle takıp konusu gelince okul muduru oalrak ilginlenmez kafasına valilik meirlerine resmi yazıya inat mesai ayarlar organize işler!!!sonrada tribünlere oynar kermesler yerli malı haftası sadece müdür beyin gelecegi gun olan panolar koyulur.Bkanalık genelgleri valilik emrileri meb yazıları okunur çizilir ama uygulamada alenen riske girmek lazım der!!! sanki babasının çiftliği sonrada velileri meb yönleririr aynaya bakmaz kendi usulsuzlkler içinde yuzerken eğitimde diriliş olmaz olmaz teogta ve diger sınavalrda sivasın kaçıcı sırada oldugu bellii.Sayın müdürüm inşaallah böyle kişilere kurum emanet edilmesine izin vermez

MEM Müdürünün Dikkatine
7.03.2016 07:06:52
Sayın Milli Eğitim Müdürüm, UMARIM çalışmayan OKUL MÜDÜRLERİNİ tespit ediyorsunuzdur. Elinizde DONELER mevcuttur. Ortaya somut üretim koyamayanların SENE SONU İTİBARİYLE görevlendirmelerinin iptal edilmesi gerekmez mi? Bakanlğın bu yönde kesin emri var.

melihh
7.03.2016 18:39:02
kendini çok çalışan gibi gösteripte trubunlere oynayanları ıyı tespit etmek lazım sayın mudurum.sadece okul bina boya badana etkinlikte ibaret değil.müdürler kimlerle okulu peşkeş çekiyor meydan okurcasına bir sorun oldugu zaman istediğin yere git hatta savcılıga yanısa bile il milli eğitim onay vermez diyerek rike girmek lazım diyip mevuzat dısına çıkmamalı kimse.Bire su cümle neyin rikine girmek lazım yaa mevuzat kanun yönetmelik uygulanmak içindir.Kimsenin okul aile şirketi değil.işine gelen mevzuat şine gelmeyen ardkaşım muhabbett.Bir kez daha yapılan müdür atamalarına lanet diyorum.Gerçekten samimi olan mdürülerimi tenzih ederim.Mevuta dinelmeyen kanun bilmeyen ben mdurum kimsiye hesap vermem istediğiniz yere gidin mdürü yardımcıalrından biri arda bana ismimle hitap etti mebe bizim ardkaşlar atandı savıclıga gidlse bile meb sorustumra izni vermez gibi ibareler nasıl sözler yaa Bunlareğitimde derilişi baltalayıp riske girenler.Sanki özle şirket okullar ki rsike giriliyor..Yazık bunları atayanlara vesile olanlara kaç kişinin hakkı bedduasıyla berabersiniz.

Kahvehanedeki İdareciler
8.03.2016 07:23:59
Okul müdürlerinin bir çoğu kahvede konuşuyorlar. Milli Eğitim ne derse desin biz bildiğimizi yaparız diye. SİVAS ADINA ÇOK YAZIK

HAMİT KANDUR´lu
12.03.2016 09:38:54
Okul idarecisi görevlendirilmesinde TORPİL çok döndü. Örneyin ŞEHİT HAMİT KANDUR´un müdürü SERVET YILMAZ, yenide görev almak için kapı kapı dolaştı siyasetçilere yalvardı. ŞEHİT HAMİT KANDUR´da insanları bir birine taktı. Öğretmenleri, VELİLEREE şikayet edip, gidin MİLLİ EĞİTİME ŞİKAYET EDİN DERDİ. BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRETMENLERE "yanıma yaklaşmayın" diye azarladı.Ak Parti düşecek yaakında derdi. EN sonunda SALİH EFENDİ ona okul bahçesinde bir ayar çekti aklı başına geldi.. AMA HAK ETTİ. OKUL için bir beceri göstermedi. Geldi siğara içti gitti. Torpilini AK PARTİ´den bulmuş. Bu adamın işini yapan ALLAH´tan korkmuyor mu? (Şehit Hamid Kandur´da Görev Yapmış Bir Eğitimci)

sivaslı
12.03.2016 10:11:43
Kazancılar ORTAOKULU nu gördüm, çok beğendim. Böyle örnek okullar bence SİVASa örnek okullar

Emekliliği geçmiş idareciler
12.03.2016 12:30:43
Emekliliği geldiği halde,heyecanı enerjisi tukenmis görevlendirilen OKUL İDARECİLERİNİ hangi akilla gorevlendirildi.

melihhhh
12.03.2016 14:00:56
Sivas ı ne hale getirdik yaa.Okulları Sivas psotasının değiği gibi kişilik ve kimlik zafiyeti çeken bazı Okul Müdürlerinin olması yazık gerçketen.Hatta müdürlük mülakatlarında önce beni aradılar sen varken buryaa kimse gelemez bir sikayet söz konusu oldugu zaman müdür hakkında kendinin il milli eğitim müdürü yardımcıların tarafında arandıgını böyle bir şey var mı yok mu diye soruldugunu hatta ismiyle hitap edildiğini, okul denetiminde müfettişerinin soruştumra açaklarını fakat bazı kişilerin araya soktugunu söyleyen mlli eğitime arkdaş atanadı her istediğimizi alıyoruz ifadeleri savcılık soruştuma izni istese bile il meb vermez diyenler öğretmenler bazıların mevzuat uygularken bazıları ızın verip izin verip gönderen müdür yardımcısı 4 ay boyunca 9 da saat 10 gelen taşınır işlemlerde 2013 de ve sonrasında kayıltarın yapıldıgı sanki öncesinde okulda hiç bir şey yok gibi gösterilmesi vs.. Sonrada toplnatıda göz dagı verir gibi il mebden müdür yardımcısı aradı ismimle hitap etti.Şunları sen yaptın mı diye sordu demeleri sonrada eğitimde diriliş merak konusu.Hint kumaşı mı acaba bazı kişiler bu kadar taviz verilir....

eğitimci
12.03.2016 23:17:48
sayın mudurum yorumlardaki gibi bazı okul müdürleri sizlerei şirin görünmek adına etkinlikler vs yapıyor fakat öze bakınca okulları aile şirketine çevirip mevzuat tanımaz hailine geliyor sanki.Yorumlarda ki gibi 100. yıl müdürü şehir cuneyt kandur şemsi sivasi.Bazı okul mudurleri öğretmneler kurulu toplantılarda meydan okuyor il meb yanımızda arkamızda ne istersek alırız vs il mebi ayaklar altına alıp usuluzulerine ortak etmeye çalışıp 657 de uymadan okul yönetiyorlar.Hatta şunları diyenlerde de var il müdürümüz aradı bu yorumları yapan ahlaksızın tekiymiş vs gib gerek il müdür yardımcılarınızın adını kullananlar vs bir kaç kişiyi koruma adına yüzelrce veli öğretmen öğrenci hakkı görünmez hale geliyor.Mesai saatleri ayarlamaları fatih projesi kapsmanında makınalarda dısardaki gibi öğretmenlere fotokopi çekilmesi idarecleri egzersizler vs Allah rızası içi zaafı olan adamlara dokunun kim olursa olsun.Okullar aile şirketi anonim şirketine dönmesin.Benim ardkaşım gezer mesai saatlerine uymaz idareciyim ama egzersiz yaparım evde eğitime giderim ardakşıma herşey mübahtır diyen okul müdürleri yazık Sivasa yazık.Kendileri lehinde iyi cumleler söylesin diye şirin babayı oynayan kişilere kurumlar emanet edilmez sanrım..

svasli ogretmen
13.03.2016 13:55:40
Milli Eğitim sene sonunda performanslara bakacakmis.Hiçbir iş yapmayanlarin görevlendirmesini iptal edecekmiş. Bu çok önemli bir adım bence arkadaşlar.

60.YIL ORTAOKULU
14.03.2016 12:58:17
60.YIL ORTAOKULU muduru ÖMER DOĞAN CERCIOGLUNA bir bakın.SOSYAL MEDYADAN MUCAHITLIK YAPIYOR.Adama sormazlar mi,müdür olmak için çalmadık kapı birakmadin.TORPILLE IDARECI OLMAK KUL HAKKI GASPI DEGIL MI?

berkkk
14.03.2016 19:50:06
Müdür olmak için her yere giden kişiler kul hakkından adaletten bahsetmesinler.Sivas postası haber yaptı.Hepsini az çok tüm sivas ve müdürlüğüe gelenler biliyorlar.Hepsi dogru.Ama veslie olanlar bilmiyor ki öncelikle eledikleri kişinin hakları, sonra öğretmenin hakkı,öğrenci ve veli hakkı derken ahirette kalmaz inşaalah haklar.Bence veslie olanlar ve hala her türlü usulzuklere ragmen koruyanlar kapatın gözleriniz bir düşünün bu kadar kişinin hakkını nasıl ödeyeceksiniz.Şimdi birde moda olmuş suçu olan usulusuz müdür bizdense yaşasın her türlü usulusuzluk yapar herkese yalakalık yapar sucunu ört bas etmek için il mebe arkadaşaları aracılıgıyla şirin görünür.Bakarsınız bir de ödül alır!!!! Allah inşaallah ahiret bırakmaz vesıle olanlara hak yiyenlere.Dünyada yuzleri gülmesin diyesi geliyor ınsanın...

KEL HAMZA
15.03.2016 17:57:29
Sivas Postası size belge gonderiyim.BIR ILKOKUL MÜDÜRÜ BIR ILÇEDE VE Ürgüp Göreme gibi yerlerde yemediği halt yok.FOTOĞRAF GONDEREYIM YAYINLAYIN.

Sevgi çetinler
19.03.2016 07:53:30
İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu yazılanları ciiddiye alıyormu yoksa aman banane benim gözüm yükseklerde ben şimdi uğraşamam bir torpil bulup bakanlığına geçebileydim diyemi düşünüyor.Öğretmenler bir kısımına degınmişler neden araştırılmıyor

SİVAS SEVDALISI
20.03.2016 10:22:58
GÜNGÖR ile BİLGE Zekeriya ÇINAR´ın altını oydular şimdi de İBRAHİM TEMİZ´in altın ı oyuyorlar.

melihhh
20.03.2016 13:38:18
benim kamu yararına sesimi duydu sayım müdürüm.İnşaallah süreç içerinde ve sonrasında öğrenci menfaatine , veli menfaatine ve öğretmen menfatine kurum ehliyen verilir.Örnegin kantin konusnda bu kadar hassas olup çalışanların yaka kartına kadar hassas koridorlara sağlık koşullarının sıfır oldugu bir ortamda simit satılmasına olumlu bakmayacaktır.Ayrıca İL mebin okulalr göderdiği yazdıa egzerisz yapamaycaklar bölümünde idareclier varken. ayrıca evde eğitime sivasta bir çok öğretmen varken fiili derse girmeyen kitaplaradan uzak olan idarecilerin gitmesini uygun görmeycektir vs. diye düşünüyorum.Ve iki üç kişi hatırına bir çok öğretmen öğrenci ve veli hakkında girilip kamu hakkı ihlal edilmeyecektir inşaallah diye temmenii ediyorum....Sayın müdürüme feryardımzı duydugu için saygılarımı sunuyorum...

melihh
20.03.2016 13:41:19
sivas sevdalisı kardeşim bilge ve güngör bey hakkında haksızlık yapıyorsun bence.İl müdürüm ve halil beyler zeki insanlar bence iftira atıyorsunuz bilge ve göngör bey için.Geçmişteki özel kalemdekilerinide biliyoruz...

MEM MÜDÜRÜNÜN Dikkatine
20.03.2016 18:08:09
SAYIN Milli Eğitim Müdürüm BAŞÖRTÜSÜ düşmanı okul müdürleri var.Bunları neden elemiyorsunuz?

100.Yıl
21.03.2016 07:55:18
SİNAN ile AKIN İLHAN KARAKOÇ amethiyeler düzüyorlardı. İBRAHİM TEMİZ i eleştiriyorlardı. Şimdi İLHAN´ı eleştiriyorlar. her dönemin adamı olmak boyle bişi demek ki. Bunlar 100.yılı perişan ettiler.

melihh
21.03.2016 14:43:04
100. yıl hakkında sayın müdürüm hepsi dogru belki eksigi yok fazlası var... 1-Okul idarecesi egzersiz yapıp evde eğitime gitmiştir. 2-Kantin yönetmeliğinde herşey hassasken koridorsa sandayle üstünde simit sattırlımıştır.Şu açıodan bakmak lazım diye düşünüyorum.Çocukların saglık koşulları ve denetimden yoksun bir simit satması hali.Masumsa cocuklar aç mı kalsın bahanesi hikaye... 3-Kendi ardkaşlarından birine halk oyunları egzersizi açılacak.Sadece belli sınıflara duyuru dagıtılıyor.Sanki saklambaç oynanıyor. 4.Kermes yapılıyor.Beli sınıflara.Önce o sınıflar içinde bir kaç ögretmene yuzde yuzunu verecez deniliyor.Sonra kermesi yapan diğer öğretmenlere yuzde on verecez diyorlar.Sonra kıvırıyorlar.Herkese yuzde yuz.Ama diğer sınıflara sakın söyleyemeyin deniliyor.Sanki özel şirket. 5.Rehbelikçi fatih mahalleisnde tüm ev fiyatlarını arsaları bilirken ev alıp satarken ortagıyla her yıl sonu liteler halinde sorunlua anne babası ayrı hapite vs olan öğrenciler listesi verilier.Bir kez takibi yapılmaz.Fakat müdür müdür yardımcısı odası uçgeni harıkadır. 6-Kendilerine idareye bişey söylenince git nereye gidersen git.Savcılıga yansısada milli eğtim onay vermez edaları. 7.Müdür yardımıcısı 9 da 10 gelir.Bakanlıgın çalışma saatleri konusda valiliğn mesai saatleri kavramı yazısı olmasına ragmen meydan okuma. 8.Fatih projesi kapsamındaki makinadan fotokopi parası toplanır.Dışardaki aynı fiyatla... 9-Sposor bulduk diye bir çok şey yapılırken sınıflkarın için boyası yaptırılmaz.Öğretmenler tarafında boya paraları karşılanır.çSonra bir bakarsınız bir sürü işlem olmuş.Demek para var. 10.2 sınıftan alt sınıfa öğrenci veliler.Kişiye özel.Bir çok sınıfta benzer öğrenciler varken bakılmaz bile.Sonrada işi kurtama adına veliden dilekçe istemeler veliyi ikna çalışmaları.. Sayın müdürüm bunlar ve daha fazlası kamu hakkı kamu yararı kamu menfati.Konuşuldugunda ben müdürüm kimseye hesap vermem.Melli Eğtimden beni aradılar.Evde eğitime resen atandı.Savcılık izin istese bile meb izin vermez.Müdür bey beni aradı cümleleriyle öğretmenlere gözdagı... Sayın müdürüm Belki size farklı şeyler söyleniyordur.Fakat daha fazlası bile var.

100 yıl yorumları
25.03.2016 10:35:09
100.Yıl okulu ile ilgili yorumları. 2 KİŞİ Yapıyor. Bunları biliyorum.

100.yil
25.03.2016 12:51:46
100 yil yorumlarini bilen arkdas biliyorsan bunlari ve daha fazlsinin oldugunuda biliyorsun.Belki bazi kisileri susturabiltisin ama sonrakinsurecte gercek cikinca yalan ifadeden ne yapacaklarini dusunsunler bence.Ayrica yonetmelik a kisisine farkli b kissine ben belirlerim tavirlari. Kisesllestirme gorevi kotuye kullanma maddi manevi menfaat saglama. Keyfi uygulama vs girmez mi arkdasim

eğitim sevdalısı
26.03.2016 09:43:26
Arkadaşlar MİLLİ EĞİTİM, PERFORMANSI düşük okul Müdür ve Müdür yardımcılarını tespit ediyormuş. YIL SONUNDA performansı düşük olanların görevlendirmeleri iptal edilecekmiş.

ÇALIŞMAYANLAR ELENMELİ
26.03.2016 09:46:15
Milli Eğitim Müdürü ÇALIŞMAYANLARA KARŞI BİR YAPTIRIM YAPMAZSA, kendisinin GÖREVİ sorgulanmalı bence.

SIVAS POSTASI nin Dikkatine
26.03.2016 14:46:02
MILLI MÜDÜRÜ MANISA deki bir dava yüzünden BAKANLIK MUFETTISLERINE ifade verdi.Neden bu konuyu haber yapmıyorsunuz?MEM MÜDÜRÜNÜ NEDEN KORUYORSUNUZ?

melihhh
26.03.2016 19:09:03
beyler mem müdürü değerli bilgili biri lutfen yıpratmayalım.Haddim değil ama odasında oturan bir müdür değil.Okullar kendi gözleriyle görüp ilçelerdeki köylerdeki okullarda öğrencilerle görüşen biri lutfen yıpratmayalım....

melihhh
26.03.2016 22:40:28
Manisa da ki ifade olayı ıle mem müdürümüzün ne alakası var.Herkes ifade veriyor bazı şeyler için.Hoş şeyler değil.Müdür bey okulları gezen kendi gözleriyle gören zamanla sivasta kimin nasıl birisi oldugunu tanıyacak kültürlü kalitteli donanımlı bir müdür.Ve faceden bakarsanız her okulda öğrencilerle beraber samimi müdür.İl müdüru olmasına ragmen mütevazı.bizim bazı okul müdürlerine bakın bana müdür bey diyeceksin.Şöyle oturcan vs.Ego tavan yapmış.Sayın müdürüm inşaallah bazı maskeli okul müdürlerini zamanla tanıyıp kurumları emanet etmeyecektir inşaallah..

100.Yıl YORUMLARI
28.03.2016 10:45:04
100. yıl ile ilgili yorumları bir HİZİPÇİ ve bir ET KAFA yapmakta.

100. yıl
28.03.2016 17:54:50
100. yılda yapılanlar dogru değil mi? Hakaret edecegün çık yalan de... daha bir çok şey var illa adli boyutamı yansının.Düğün paraları 2.5 yıllık.Okul aile birliği parasıyla sigortsız çalıştırlan bayan.Taşınır işlemler.Mesela 2013 eylül alınan projeksiyonlar alınmadan yada 2 yıl sonra kayıt edilmiş.Bir çok taşınır 2013 den önce yok muydu?Mesai saatleri personel genel müdürlüğünün görüşür var.Fala çalışanlara ek izin verilie.Hangi hakla çalışanlara müdür yardımcılar dahil mesai düzenleniyor?Zaten iş resmiyete yansıdı yorma kedini.Perosnel genel müdürlüğü der ki boş derslere idareci 6 ssat karşıgında derse girer.Hiç idareci boş derse girmiş mi öğprencilere sorunca anlatacaklardır?? Arkadaşını 3 ay nöbetten düştün mü?Belgen var mı?Daha neler neler.Okul aile şirketi değildir..

melihh
28.03.2016 18:03:06
Yorumlara kim zorladı acaba.İL mebe ardkaşlar atandı, İl meb savıcılga yansısa bile izin vermez,rsike girmek lazım Vali bey evde eğitme resen atadı. cümlelerei geç kardeşim geçççç..100. yorumları yalan mı hadi yok de..... hepsi daha fazlası var.Yorumalrla ilgi adli boyutta itiraz hakkın var .Keşke gitsen savıclıga iftira desen ve bunlar isptalanınıca kamera kayıtlarıyal öğrenci ifadeleriyleee görevi kötüye kullanma, maddi manevi mefaat sagalama kişileşetirme riske girip keyfi uygulama. Yorumlar için adli boyu açık istediğin zaman şikayet edebilrisin...

100. yıl
28.03.2016 18:06:36
100. yıl ilgili yorumalr yapan mı yoksa bu kadar haltı yiyen hatta daha fazlsı olan gerek kameralara gerek öğrenci ifadeleriyle gerek kamera kayıtlarıyal ispatlandıgı durumda hizipci ve aile şirketine dönderen riske girmek gerek diyerek pervasızca o hareket eden mi hizipçi et kafa mı görecez.

KEL HAMZA
30.03.2016 08:41:17
Kel HAMZA´yı bildiniz mi? Kangal da yemediği halt kalmadı. Şimdi sivas ta aynı devam.Çekirge bir sıçrar iki sıçrar...

100.Yıl
6.04.2016 07:54:17
100.Yıl yorumlarını bir TEFRİKACI ve bir ET KAFA yapmakta.

melihhh
6.04.2016 19:24:14
bana yorumlarıdan dolayı hakaret eden kişi hdori meydan ben iddalarımı ve daha fazlsını isptalama hazırım.peki ya sen bunlar yok diye nede diyemiyorsun..Hadi hakret yerine yok de yalan de iftira de.Hodri meydan

...100.yil
9.04.2016 10:36:43
100.yılla ilgili yazan arkadaş sen önce geçmişine bi bak..

melihhh
9.04.2016 12:21:30
benimle ilgili geçmişmi karıştırcagına neden 100. yorumları yalan diyemiyorsun.Neden yok diyemiyorsun.Ben varım birlikte savcılğa gidelim.İddalrımızı birlikte verelim..Orgaznize işler bunlar:)))

melihhh
9.04.2016 13:45:59
ben geçmişmle yüzleşirim fakat sen ve saz arkdaşların...Bazı şeyler açıga çıkarsa daha fazlası... Neden bunlar yok yalan iftira deme cesaretin yokkk... Çünkü bunlar ve daha fazlsı var..Organize işler bunlar geç kardeşim geççç

melihhh
10.04.2016 21:00:05
benim geçmişi karıştıran yada geçmişme bak diye ardkaşım sen önce kendi geçmişine bir bak..Yukarıda yorumların hepsi organize işler değil mi?Yok diyemiyorsun...İyi organizasyon izledik hep beraber yılarca...Kişileri minnet altında bırakmalarla etrafta toplamalar...

sefilix
24.04.2016 12:25:20
ne kadar hazin bir durum. yorumlara bakınca acıyasım geldi ama acımıyorum bunlara. dindar pardon dinci geçinip şahsi menfaatleri uğruna ülkeyi mahvedenler bakın Rabbimiz size bize ne diyor. "Allah, size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor. Doğrusu Allah, bununla size ne güzel öğüt veriyor! Şüphesiz ki Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir." Nisa 58... bu ayeti kafanıza göre yorumlar yeteneksiz adamları iş balına getirirseniz olacağı budur. yiyin birbirinizi. Bu dünyada işiniz işte ahirette zor dostum zor.

hamit kandurlu eğitimci
25.04.2016 10:38:49
Şehit Hamit KANDUR´un eski müdürü SERVET YILMAZ, AK PARTİYRE verip veriştiriyordu. Hatta AK PARTİ´yi savunan öğretmenlere mobbing yapıyordu. AK PARTİ den torpil bulup görevlendirme kaptı. oKUL BİR BİRİNE TAKARDI.iŞ YAPTIĞINI GÖREN OLMADI. bu tür adamlar neden elenmiyor.

idareci
6.05.2016 21:34:21
Elenmezler kardeşim hatta soruşturma olsa bile gariptir korunurlar.Hatta okulda menfaatleri olan kişiler varsa siyasi ve sendikal çevreleri varsa okulun imkanlarını kullanmak rahat edebilmek adına muduru orda tutmak adına gitmedikleri yer bırkamazlar.Halbuki işini yapan öğretmen için a kişisi b kişisi müdür olsa ne yazar.Sonrada kul hakkı deriz inançlıyız deriz secdeye alnımızı koyarız.Hak yemeye gelince bizden bu deriz.Aman ha dokunmayalım deriz.Ahirette ne yapacakalar bakalım o kadar kişinin hakkını...