EKEN Dönemi Başladı!

EKEN Dönemi Başladı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) seçimleri, SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin birkaç gündür peşi peşine yaptığı haberlerin öngörüsü çerçevesinde gerçekleşti.

SPHM ÖZEL HABER

STSO seçimleri gazetemizin öngörüsü doğrultusunda neticelendi. EKEN ile YILDIRIM´ın 32-32 durumda olduğu ve ortada bulunan kritik 5 kişinin seçimin anahtarı olduğunu dile getirmiştik.Bugün yapılan Yönetim Kurulu seçimlerine Mustafa EKEN´in listesi ile gidildi.

Mustafa EKEN Yönetim Kurulu Başkanı olurken, eski Başkan YILDIRIM zehir zemberek açıklamaları akabinde,kendisini ile birlikte hareket eden 32 kişi ile istifa ederek TSO macerasını sonlandırdı.

Bu kadar didişmeye gerek olmadığını dile getiren uzmanlar, YILDIRIM´ın üst kurul delegesi seçilebilseydi Başkanı olduğu TSO Konsey Başkanlığına devam edebileceği belirtiyorlar.

Sonuç olarak Osman YILDIRIM´ın TSO Başkanlığını kaybetmesi yanında, bu görevinin de sonlandığı biliniyor.

Yeni seçilen EKEN ve ekibinden ise şehir kamuoyu çok şey beklemekte.Şehre dair faydalı projeler konusunda insiyatif alıp, çarşı Pazar ve tüccarla istişareler içerisinde olarak odayı gelecek yıllara emin adımlarla götürmesi gerektiği dile getiriliyor.

Aynı zamanda büyük şehirlerdeki oda yapılanmalarını örnek alarak, gerek personel yapılanması gerekse üyelere eşit ve adaletli davranma konusunda yeni bir sayfanın açılmasının artık zaruret olduğu görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: EKEN Dönemi Başladı