Ekipsiz Başarı Olur mu?

Ekipsiz Başarı Olur mu?

Belediyede ikinci dönemini yaşayan AYDIN´ın ekip çalışması yerine dar çekirdek kadro ile Belediye´yi yönetme isteği tepki çekiyor. Şehrin dağ gibi sorunları varken, bu sorunların çözümünde ekip ruhuna yanaşmayan AYDIN´ın, vaad ettiği dev bütçeli yatırımla

Doğan ÜRGÜP´ün benimsediği ve başarısız olduğu dar çekirdek kadro ile Belediyeyi yönetme girişimini, adeta devam ettirme isteği ile yol alan Başkan Sami AYDIN´ın, bu adımları tepki çekiyor.

Sivas´ın onlarca birikmiş sorunu olmasına rağmen, şuana kadar büyük adımlar atamayan ve bütçe sıkıntısı olduğu belirtilen Belediye´nin, asıl açmazlarından en önemlisinin de, Başkan AYDIN´ın geniş çaplı ekip çalışmasına yanaşmadığı kamuoyunda dillendiriliyor.

Sivas Belediyesini, üç dört kişilik bir çekirdek kadro ile yönetme girişimi içerisinde olan Başkana, yanlış yönlendirmelerin de yapılma ihtimalinin çok fazla olduğu belirtiliyor.

Mevlana Tüneli, Kızılırmak Projesi, Kal Evleri Projesi gibi pek çok vaad ve çalışma beklerken, bunun ivedi bir şekilde nasıl hayata geçirileceği ise merak ediliyor.

Belediyede ikinci dönemi içerisine giren AYDIN´ın, şuana kadar toplumu tatmin eden adımları atamaması ise bir başka eleştiri konusu olarak ortada duruyor.



Anahtar Kelimeler:
taner
19.06.2015 01:53:37
büyük projeler şöyle dursun, yeni kütüphanenin önündeki 10 metre kaldırım tam 15 gün oldu hala bitecek,mübarek ramazanda vatandaş yürümekte zorlanır durumda, belediye artık resmen kablumbağa hızında,, bu gidiş iyi değil, sami aydın bıraktı artık iyice,, görevden alınmalıdır, yazık beş yıla,

tolga
19.06.2015 01:58:37
SAMİ AYDIN GAZETEDE OKUMUYOR OLSA GEREK, SAĞOLSUN BASIN YAZIYOR ÇİZİYOR AMA ADAMDA TIK YOK, TAYYİP ERDOĞANA YADA BAŞBAKANA ŞİKAYET ETMEK LAZIM HERHALDE, ADAMIN UMRUNDA DEĞİL, ŞEHİRDE DÜZENSİZLİK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,

Altan DOĞAN
19.06.2015 13:56:39
Hani nerde samiciler. Şu adam olursa oy vermem, bu adam olursa oy vermem, şunun kaşı kara bunun gözü mavi diyen sevgili vatandaşım. bir sene oldu geçiyor sivas hizmet bekler nerde hizmetler. ben bekliyordum ki sami beyden 2009 daki bıraktığı yerden başlamasıydı. yazık bu şehre bu insanlara yazık

vatandaş
19.06.2015 18:46:14
Sami bey birinci dönem bence daha iyiydi.Şimdi bence çok çalışmalı.HÜKÜMET DESTEĞİ OLMADAN NASIL BAŞARILI OLACAK.Şuan başarılı değil bence.

Nejat DEMİR
20.06.2015 00:03:32
Bugünden sonra genel bütçeden projelerine destek sağlamak çok zor ve büyük maharet gerektirir bunu aşması siyasi potansiyelini gösterir başarmak sadece kendisine bağlı tabi başarısızlığının sorumluluğuda ve umarım Sivas için başarılı olur.

egrioturdogrukonus
20.06.2015 23:00:03
Sanki bundan önce gelen ödeneklerle çağ atlattılar da Sivasa, bundan sonra gelecek ödeneklerin azlığından şikayet edersiniz.15 aydır yaprak oynamadı Sivasta. Sami Aydın kendi borularını döşemekle meşgul. Bakanın da faydasını göremedik. Hilmi Bilgin dersen adam seçimlere 2 gün kala hala Şentopun paşinde geziyordu. Özbelsanı da yiyin tam olsun. Sivası bitirdiniz.

sivas58
23.06.2015 02:36:13
önceki dönemim(doğan bşkn zamanı o dönem yapılan inşaatın yıkılarak zararın tanzimi yapılmış olmasına rağmen.) yeşil alan olarak projelendirdiği yerleri imara açmakla meşgul (mesela yukarı tekke altı) ne işi var sivasa hizmet etmekte neymiş.ha şöyle bir şeyde var ufak fısıltı olarak geçiyor şimdilik RTE Bulvarı açılacakmış o güzergah arsalar paylaşılıyormuş kimse arsa satmasın haberiniz olsun benden demesi.

Sefilix
25.06.2015 21:10:27
yazacak çok şey var ama değmez. köy gibi olmaya layık sivas. herşey gözünün önünde cereyan ediyor ve anlamıyorsa ya ahirzamandayız kıyamet alameti ya da bu ülkede sağcı olduğunu dindar! olduğunu iddia edenlerde acaip bir algı problemi var. şimdi buraya ahlak sorunu var diye yazsam coşarlar onun için algı diyeyimde küfretmesinler