Tarih: 01.08.2014 10:25

EKMEK İÇİN ÜÇ BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenmişken, Prof. Dr. Ekmeleddin İHSANOĞLU’nun Sivas ziyareti büyük ilgi gördü. Tabanı olan üç parti İl Başkanları’nın da hazır bulunduğu toplantıda İHSANOĞLU, Sivas için övgü dolu sözlerde bulundu.

 Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi başta olmak üzere bir çok partinin ortak adayı olarak Ekmeleddin İHSANOĞLU seçim gezilerine Sivas’ı da ekledi. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’a gelmekten çok memnun olduğunu belirten İhsanoğlu, “Sivas çok önemli bir il” dedi.

Ekmek için sloganı ile yola çıkılan seçim çalışmasının Sivas ayağında tabanı olan üç parti il başkanının İHSANOĞLU’nun yanında olması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Sivas`ta esnafı ziyaret etti.Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi`nde düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen İhsanoğlu, daha sonra, İstasyon Caddesi`nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Bir esnafın dondurma ikram ettiği İhsanoğlu, bir çocuğun ricasını kırmayarak tartıya çıkıp kilosunu öğrendi.

Daha sonra, Buruciye Medresesi`ne geçen İhsanoğlu, burada çay içti, vatandaşlarla sohbet etti.

İhsanoğlu, Şifaiye Medresesi`ndeki İzzettin Keykavus Türbesi`nde dua etti.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu`na sevgi gösterisinde bulundu.

İhsanoğlu`na ziyaretleri sırasında eşi Füsun İhsanoğlu ile CHP ve MHP`li bazı milletvekilleri eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İHSANOĞLU’nun Sivas ziyareti esnasında tabanı olan üç parti İl Başkanının İhsanoğlu’nun yanında oldukları gözlemlendi. MHP, CHP VE BBP İl Başkanları, salona hitap eden adayın hemen arkasında ona destek oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —