Emine ERDOĞAN`ın Sivas`ta Adayı mı var?

Emine ERDOĞAN`ın Sivas`ta Adayı mı var?

Genel seçimlere az bir zaman kala aday adayları, kendilerine referans olduklarını iddia ettikleri etkili isimleri el altından kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyorlar. Özellikle bayan bazı aday adaylarının kendilerini Emine ERDOĞAN'ın desteklediği yönündeki k

 

Sivas seçime kilitlenmişken, erkek aday adaylarının yanı sıra bayan aday adayları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Kadın Kolları Başkanı Şadiye ÖZTÜRK uyanık tavırlı aday adaylarından biri olarak öne geçme girişimleri içine çeşitli renkler kattığı yorumları yapılıyor. Kadın Kolları Başkanlığı zamanını kullanma girişimi yanı sıra bir diğer iddia ise tamamen dudak uçuklatan bir mahiyette.

Şadiye ÖZTÜRK ile hareket eden pek çok isim el altından Şadiye ÖZTÜRK’ün referansın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN olduğunu yaymaları Sivas siyasi arenada komik bulundu. Böyle bir şeyin söz konusu dahi olmayacağını dile getiren parti kaynakları “Sayın Emine ERDOĞAN’ın asla böyle bir tasarrufunu duymadık” sözlerini ifade ettiler.

Şadiye ÖZTÜRK yanı sıra yine bazı aday adaylarının kendilerini Emine ERDOĞAN’ın desteklediği yönündeki el altından propaganda çalışmalarının altında yatan ana gayenin şehirde yaşanacak Parti yoklamalarında güya öne geçmek olduğu vurgulanıyor..

Şadiye ÖZTÜRK’ün yanı sıra yine pek çok bayan aday adayının da Emine ERDOĞAN’ın ismini kullanmaları yerel siyasi kamuoyunda şık bulunmuyor.