Emniyet Müdürü Göreve!

Emniyet Müdürü Göreve!

Sivas Merkez Yeni Mahalle Karakolunda akşama doğru yaşanan skandal görenleri hayretler içinde bıraktı. Karakola gelen vatandaşları ?derebey? gibi kapıda azarlayan görevlilerin, saat 19 gibi bir şey sormak isteyen vatandaşı da basamaklardan itekledikleri b

 

Sivas Emniyet Müdürlüğü´nün şehrin asayişi konusunda gösterdiği özen ve dikkat kamuoyunda beğeni toplarken, bu özeni berhava eden bir gelişme bugün kayıtlara geçti.

Bir konu için Merkez Yeni Mahalle Polis Karakol Amirliğine giden vatandaşları, kapıda derebey gibi karşılayarak azarlayan polis görevlisi, insanları hayretler içinde bıraktı..

Bu olay akabinde 50´li yaşlarda birinin saat 19:20 civarında bir şey sormak için karakola geldiği ve kapıdaki polislerin ise o şahsı merdivenlerden aşağı iteklemeleri şaşkınlık oluşturdu. Duruma arabasından inerek itiraz eden ve babasının hasta olduğunu dile getiren oğlunu da itekleyen polislerin, baba ve oğla biber gazlı saldırmaları görenleri adeta utandırdı.

Elinde herhangi bir kesici delici alet olmadığı ve herhangi bir karşı koyması görülmediği halde, vatandaşa yapılan biber gazlı karşı koymanın ne demek olduğu sorgulanıyor.

Yeni Mahalle Polis Karakoluna yolu düşen vatandaşlar ise burada kendilerinin kötü karşılandığını dile getiriyorlar. Her görevlenin adeta karakol amiri gibi hareket ettiğini vurgulayan mahalle sakinleri, Sivas Valisi GÜL ve Emniyet Müdürü´nün bu keyfiyete biran önce müdahale etmesini istiyorlar.



Anahtar Kelimeler: Emniyet Müdürü Göreve
Cengiz elibol
28.06.2016 16:23:14
Bu karşılaştığım olay karşısında şaşırdım.Beyfendinin oğlu siz böyle babama davranamazsınız polis abi ben sizi tanıdım savcılığa gidip davacı olacağım diyince olanlar oldu.O gün içerde ifadeyi alan polis memuru vatandaşa siz ne şekil siniz diye hitap ediyordu hakaret vari