EMNİYET Yetkilileri Göreve!

EMNİYET Yetkilileri Göreve!

SİVAS´ta ?Fahri Trafik Müfettişi? Skandalı yaşanıyor. Keyfi bir ceza uygulaması vatandaşın adalet duygusunu zedeliyor. Sürücü iş yerinde iken, trafikteymiş gibi ?emniyet kemeri? cezası kesilmesi bu da olmaz dedirten cinsten. Mağdur olan vatandaşın CİMER´e

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta yaşanan fahri müfettiş keyfiliği eleştiri alıyor. HAYRİ SIĞIRCI CADDESİ´nde yaşanan bir skandal bu da olmaz dedirten cinsten.

Saat 13:00 da iş yerinde olan bir vatandaşa kasti bir uygulama ile saat:13:56 da emniyet kemeri cezası yazılması tepki çekti.

Söz konusu aynı sürücüye yine aynı mıntıkada yien kasdi bir ceza kesildiği ve bu keyfi uygulamadan dolayı yaşanan mağduruyetin CUMHURBAŞKANLIĞI (CİMER) e şikaye t edileceği öğrenildi.

Fahri Trafik Müfettişinin sürücüye kasti bir ceza kestiği belirtilirken EMİNİYET MÜDÜRLÜĞÜ´nün bu tür keyfi uygulamalara müsaade etmemesi bekleniyor.

SIRA NO: 32070015 olarak kayıtlara geçerken, kamera kayıtlarına göre o saatte iş yerinde olan vatandaşa yapılan ceza uygulamasının kanuni ve etik durumu merak ediliyor.

Olayın Vali Davut GÜL´e iletileceği hatta CİMER aracılığıyla şikayette de bulunulacağı, o saatte iş yerinde olduğu kamera kayıtları ile belli olan bir vatandaşa uygulanan kasti bir tutumdan dolayı EMNİYET TRAFİK birimini göreve davet ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: EMNİYET Yetkilileri Göreve
Metehan
2.10.2018 21:00:47
Sivas´ın kanayan yarasından birini buradan dile getirdiğiniz için teşekkür ederim benim de başıma böyle bir durum gelmişti fakat yetkili bir merciye ulaşamdık demekki benim gibi duruma düşen arkadaşlar olmuş çok yazık bir durum yetkililerin buna bir dur demesi gerekir. Benim de iş yerinde olduğum saatlerde aracı benden başkası kullanmadığı halde araca trafik cezası yazılmıştı bu durum beni de çok üzmüştü ama cezayı ödedik ama cezayı yazanlar keyfi durumlarına göre yazıyor hepsi değil tabiki içlerinde bir kaç çürük elma var demek ki