Tarih: 02.08.2015 21:53

Enerji Toplayıp Bağıracaklar!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sosyal hayatın ve belli başlı pek çok STK´nın içinde bulunan Sivaslı seküler mücahitler, yıl boyu yorgunluklarını gidermek için Türkiye´nin dört bir yanına dağıldılar.

Her boş bulunan makama canla başla atlama, onlarca aracı devreye sokma, saatlerce telefon konuşması yapma, Ankara´yı yol etme, facebookta bol bol ayet hadis paylaşma gibi pek çok etkinlikten yorulan şehrimiz mücahit (!) ve mücahideleri(!), deniz, kum, güneş ve termal otellerde yorgunluk atma seansına girdiler.

Yorgunluklarını atar atmaz Eylül ayı ile birlikte, yeniden pastalı börekli toplantılarda ÇİN ve İsrail üzerine sefer düzenleyip, SİSİ´yi derdest etmeleri bekleniyor.

Ayrıca sosyal medyadan aidiyetlerini pekiştirmek için, önceden aldıkları sertifika ve pek çok doküman paylaşmayı eksik etmeyen Sivaslı pek çok klavye kahramanının, bulundukları ortamlardaki haksızlıklara ise ses çıkarıp çıkarmadıkları merak ediliyor.

Ceberut eşlerinden habersiz nefes alamayan, ortak idealler ve hayaller için tek kuruş bütçe ayırmayan sanal seküler pek çok mücahidin, tatil dönüşü sırtlarına takdıkları ?siyah küçük çantalarla? şehirde arzı endam edip hamaset yapmaları bekleniyor.

Eylül ile birlikte, erkeklerde yeniden makam, mevki, koltuk kapma yarışının yaşanacağı, bayanların ise gezip gördükleri yerleri ballandıra ballandıra kadın günlerinde anlatacakları sanılıyor...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —