ERDEM´e Büyük Tepki Var!

ERDEM´e Büyük Tepki Var!

Sivas milletvekili olmadığı halde, her fırsatta Sivas´a müdahil olan Ekrem ERDEM´e büyük bir tepki var. Sivas için hiçbir somut proje ortaya koyamayan ERDEM´in, aday adayı belirleme döneminde Sivas´a müdahale ettiği belirtiliyor.

 

Sivas seçim hezimetini analiz etmeye devam ediyor.

Ak Parti´nin ağır toplarından Sivaslı Ekrem ERDEM´e ise şehirde büyük tepki var. Sivas ile ilgili hiçbir projeyi hayata geçiremeyip lakin kulislerden de geri durmayıp siyasi şekillendirme girişimini noksan etmeyen ERDEM´in, Sivas´a zarar verdiği Ak Partililerce dile getiriliyor.

Sivas Ak Parti seçmeni ve parti kaynakları artık Ekrem ERDEM´in Sivas´a müdahale etmesinden bıktıklarını dile getiriyorlar.

Bundan sonra gerek vadi yöresinde gerekse Sivas merkezde Ekrem ERDEM´li bütün referansların eskisi gibi kabul görmeyip reddedileceği yorumları yapılıyor.

Siyaseten en üs noktaya vardığı belirtilen Ekrem ERDEM´in artık emekli olarak aktif siyasi hayattan çekilmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:
Yusuf Kul
12.06.2015 09:37:37
adamın bacanağı suşehri belediye başkanı.her seçimde kesinlikle suşehri vadi bölgesinden bir adayı öyle böyle listeye sokar.ne tekim; şimdi selim dursun önceki dönem ali turan daha öncesi selami uzun.

Erdi
12.06.2015 13:56:16
Birileri seçim öncesi Ekrem abi bana söz verdi, milletvekili olacağım diye ortalarda geziniyordu. Ekrem abisi demekki başkasına da söz vermiş! Siyasette omurga diye bir şey kalmamış anlaşılan. Ama her musibette hayır da vardır. Selim malum şahıs kadar sivas a zarar veremez diye düşünüyorum