Tarih: 13.09.2014 23:00

Eşekten İndi Arabaya Bindi

Facebook Twitter Linked-in

Bir zamanlar şehir merkezinde eşekle, iktidar partisini yerden yere vuran Kuzu’nun, rüzgârın yönünü arkasına alarak eleştirdiği parti için arabalı seçim startı vermesi komik bulundu. Kuzu’yu böyle gören pek çok Sivaslı “eşekten indi arabaya bindi” diye yorumda bulundular...

 Sivas Kongre Müzesi bahçesinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun seçim startı vermesi kamuoyunu bir müddet meşgul etti. AK Parti Sivas İl Teşkilatlarının 2015’te yapılacak olan Genel Seçimler için Kuzu tarafından start verildi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve merkez ilçe teşkilatı yöneticileri Kongre Müzesi bahçesinde bir araya geldiler.

40 araç ve Merkez ilçe yöneticileriyle Sivas Kongre Müzesi bahçesinde açıklama yapan Ahmet Kuzu, “Bizim için bir seçimin bitmesiyle gelecek seçimlerin çalışmaları başlar” diyerek, genel seçim için start verdiklerini kaydetti.

Seçimlere kadar bütün köyleri ve beldeleri tek tek ziyaret edeceklerini kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, sorunları ve talepleri yerinde tespit edeceklerini ve bu sıkıntıların çözüme ulaştırılması için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

Tepeden inme bir halde merkez ilçe başkanı olması ile bilinen Ahmet KUZU’nun hızlı giriş çıkışları da kamuoyu gündeminde sıcaklığını koruyor. Eskiden şehir merkezinde “eşekli protesto” ile tanınan Kuru’nun ne oldu da saf değiştirdiği merak ediliyor.

Kongre Müzesi Bahçesinde araçlarla basına poz veren Ahmet KUZU’nun bu tavrı gülüşmelere neden oldu. Eşşekten inip arabaya bindi diye dalga geçen pek çok Sivaslı, Kuzu’nun rüzgârı arkasına alan tavrını da bıyık altı olarak sorgulamaya devam ediyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —