ESERLERİ BEĞENİYLE OKUNUYOR!

ESERLERİ BEĞENİYLE OKUNUYOR!

SİVAS KANGALI'nın romanını yazarak Türk Edebiyatında belki de farklı bir tarz deneyen Yazar Şule KÖKLÜ, bu romanın sinemaya aktarılması için de yoğun çaba gösteriyor.

SPHM HABER

Kültürümüzün yaşatılmasında büyük emek harcayan yazarlar, bir birinden güzel ürünlerle yolumuzu aydınlatıyorlar. Bunlarda biri de  ZARALI hemşehrimiz Şule KÖKLÜ.

KÖSEDAĞ'ın ruhundan kendi ruhuna kattığı o bozkır irfanıyla romanlarını kaleme alan KÖKLÜ, bir birinden güzel eserlerle adeta BOZKIRIN CENGİZ AYTMATOVU olarak belleklerde yer almaya başladı.

SİVAS KANGALININ romanı olan "BALTAR" ise aynı zamanda bir Anadolu manifestosu. Ölümlerin, aşkların, husumetlerin,hırsın ve adanmışlıkların çemberinde hayatı ilmek ilmek dokuyan Yazar Şule KÖKLÜ,bu romanı ile boz bulanık bozkır yollarında, ademoğlunu Yedi andilli süreyye ile tanıştırıyor adeta.

BALTAR'ın beyaz perdeye aktarılacağı mücdesini de veren Yazar Şule KÖKLÜ, bütün benliği ile yaşadığı coğrafyayı kokladığını ve o coğrafyadan süzülen kelimelerle eserlerini dokuduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: ESERLERİ BEĞENİYLE OKUNUYOR!