Tarih: 16.06.2015 07:10

Eski Okul Müdürleri Eğitimi Biliyorlar m?

Facebook Twitter Linked-in

 

Danıştay´ın görevden alınan okul müdürlerinin tekrar görevine dönmesine dair açtığı kapı, görevden alınan okul müdürlerini ümitlendirdi.

Sivas´ın eğitimini yerlerde süründüren, emekliği gelmiş eski okul idarecilerinin yeniden göreve dönme çabaları komedi olarak algılanıyor. Görev yaptıkları dönemlerde zerrece şehrin eğitimine katkıları olmayan, kıyılarda köşelerde akşam sabah zaman öldüren pek çok emekliliği hak etmiş eski kuşak okul idarecisinin, tekrar idareci olmak için kulis derdine düşmesi bir akıl tutulması olarak algılanıyor.

Emekliliği hak ettiği halde, emekli olmayıp Sivas´ın eğitimini tökezleten pek çok okul idarecisin yeniden eğitim öğretime dönmemesi gerektiğine parmak basan duyarlı eğitimciler, yaşını başını almış okul idarecilerinin, artık sosyal sorumluluk projelerinde görev alarak kendilerini mutlu etmeleri gerektiği dillendiriliyor.

Hatta duyarlı eğitimciler, bu sene itibariyle de emekliliği hak etmiş hala görevde olan okul idarecilerinin de emekli olmalarının sağlanması gerektiğini dile getiriyorlar.

Yaşını epey almış pek çoğunun, manevi duyarlık içine girerek Yukarı Tekkeye hazırlık görmelerinin ise en yerinde karar olacağı görüşleri dile getiriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —