Eski SANAYİ´de Yıkım Durdu!

Eski SANAYİ´de Yıkım Durdu!

ESKİ SANAYİ´de yıkım başlattık diye kamuoyuna ilan eden Başakn AYDIN´a MAHKEME geçit vermedi. İdare mahkemesi ESKİ Sanayide ?YÜRÜTMEYİ DURDURMA? kararı verdi.

 

SPHM ÖZEL HABER

Uzun zamandır gündemde olan ESKİ SANAYİ´nin yıkımı, seçim ayağı yine şehrin gündemine oturdu. Orda bulunan hak sahipleri haklarını alamadıkları ve hak kaybına neden olduklarını her zaman dile getiriyorlardı.

Kentsel Dönüşüm alanına giren, Kazancılar Petrol´den Aksu´ya kadar olan alanda hak kayıpları olduklarını belirten hak sahipleri İdare Mahkemesine konuyu taşıyarak YÜRÜTMENİN DURDURULMASINI sağladılar.

Seçimlere ramak kala üstün bir öngörü ve gelecek planlamasından yoksun BELEDİYE BAŞKAN yardımcılarının her ortamda ESKİ SANAYİYİ yıkacağız demeleri ardından son olarak Başkan AYDIN´ın ?yıkıma başladık diye birkaç duvar yıkması? kamuoyunda tepki çekmişti.

Değişen şartlar ve yapılması planlanan dönüşümden memnun olmayalar ise bir HUKUK ZAFERİ kazanarak BELEDİYE´nin şov adımını engellediler.



Anahtar Kelimeler: Eski SANAYİ Yıkım Durdu
centas
13.10.2018 18:47:10
kimse mağdur olmasın herkes hakkını alsın ama keşke yıkım ve yeni proje durdurulmasa idi.bu şehrin gelişiminide durdurmaktır. 30 senedir taşınacak denen sanayi alanı gene taşınamadı.ilginç olanda seyfebeline taşınması dile getirilen 4 eylul sanayi sitesinede ek siteler yapılmaya devam ediyor ya onu anlayan varsa bize anlasın..