Eski Vekil Kamuoyunu Aydınlatacak mı?

Eski Vekil Kamuoyunu Aydınlatacak mı?

SİVAS´taki ?ÜLFET HUKUK DERNEĞİ? yapılanması tam anlamıyla araştırılmayı bekliyor. Bu derneğin bir zamanlar içinde olan Eski Vekil Hilmi BİLGİN´in ?dokunulmazlığı? da kalktığına göre bildiklerini anlatması arzulanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE´yi işgale hazır hale getirmek için 2 yıl önce hain bir kalkışma gerçekleştiren FETÖ İhanet yapısı, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın çağrısı ve milletin bayrakları ile sokaklara çıkarak karşı koyması ile sonuca ulaşamadı.

SİVAS´ta ise 2010 yılından daha önceleri dahi FETÖ yapısının ifşa eden SİVAS POSTASI GAZETESİ,bu yapıya dair her karanlık noktanın aydınlatılması için kamu yararına yayınlarını sürdürüyor.

FETÖ´nün etkin avukatlar birliği olan ÜLFET HUKUK DERNEĞİ ise tam olarak kamuoyu tarafından bilinmiyor. Güçlü avukatları ile şehirde adeta kuş uçurmayan bu derneğin üyelerinin verdiği bir takım ifadeler ise hala hafızalarda yerini koruyor.

Milletvekili Metin KÜLÜNK´ün ?Sivas hukuk bürolarındaki ortaklarınızı korumak için polisi yanıltmayın, çekin elinizi? çıkışından sonra şehirde yer yerinden oynamıştı.Son demde ise Avukat R.Ö´nün ?Dernek kurucuları arasında milletvekillerinin olması bana güven verdi? sözü ise taşları tekrar yerinden oynatmıştı. Derneğin kuruluşunda yer alan Avukat H.İ. D.´nin ?ÜLFET HUKUK DERNEĞİ Fetullah Gülen´in talimatıyla kuruldu ?ifadesi ise gündeme bomba gibi düşmüştü.

Son olarak ise Milletvekilliği biten Hilmi BİLGİN´in bir zamanlar üyesi olduğu dernek hakkında bildiklerini anlatıp anlatmadığı merak konusu. Dokunulmazlığı kalkan BİLGİN´in, bildiklerini anlatması ve bu dernek içindeki yapının nasıl olduğunu izah etmesinin kamu yararına faydalı olacağı görüşleri dile getiriliyor.