ESNAFI NEDEN ZİYARET EDİYOR?

ESNAFI NEDEN ZİYARET EDİYOR?

Şehir siyaseti, gelecekte değişik yorumlamaları içinde barındırarak yol almaya devam ediyor.ÖZBELSAN MÜDÜRÜ KUZU'nun yetkisi ve görevi olmadığı halde esnafı ziyaret etmesi tuhaf yorumlara neden oldu.

SPHM ÖZEL HABER

Türkiye Partisi Eski İl Başkanı olan ve AK PARTİ’ye geçince de parti de görevler yapan AHMET KUZU’nun İÇİŞLERİ BAKANI Süleyman SOYLU'ya yakın 3 kişiden biri olduğu herkes tarafından biliniyor. Hatta İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'nun  yerelde"PRENSİ" olduğu da şehir kamuoyunda iddia ediliyor.

DOĞRU YOL PARTİSİ geleneği olan merkez sağda yıllardır siyaset yapan ÖZBELSAN GENEL MÜDÜRÜ Ahmet Kuzu’nun her fırsatta ANKARA’ya gittiğinde İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ile görüştüğünü dile getiren AK PARTİLİLER, Bakan SOYLU’nun şehirdeki en yakın siyasi isimlerlinden birinin AHMET KUZU olduğunu ve bu yakınlıktan dolayı olası siyasi gelecekte SİVAS İL BAŞKANLIĞI veya SİVAS MİLLETVEKİLLİĞİ için uzun zamandır kulisler yaptığı iddia ediliyor.

Son zamanlarda esnafı ziyaret ederek ilişkilerini sıcak tutmaya başlayan KUZU'nun, görevi olmadığı halde bu atakları siyasi yatırım sorularını akıllara getiriyor.

 



Anahtar Kelimeler: ESNAFI NEDEN ZİYARET EDİYOR?