Tarih: 19.06.2018 18:56

ESTAŞ, İkinci Fabrikayı Açtı

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ın tüten ocağı olan ESTAŞ, İkinci fabrikasını açtı. Açılışta konuşan ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail TIMUÇİN, şehrin ve ülkenin kalkınması adına önemli  ufuklar çizdi. Bu fabrikada yaklaşık 120 kişi çalışacağını dile getiren TIMUÇİN, çağın gerektirdiği yapılanma ile robotlardan da faydalanıldığını ve dünya ile rekabet edecek kaliteli ürünler üretmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Ayrıca ESTAŞ Yönetim kurulu başkanı İsmail TIMUÇİN´in HİNDİSTAN ve ÇİN pazarına gireceğiz demesi dinleyenleri heyecanlandırdı..

Açılışa iştirak eden Hemşehrimiz Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ ise milli ve yerli üretimin önemine vurgu yaparak, istihdamın her yıl arttığını ve bunun da devam edeceğini söyledi... Her alanda eğitimin şart olduğuna vurgu yapan Bakan YILMAZ, ?hayat boyu eğitim? ile ülkenin yarınlarının aydınlanacağını dile getirdi.

Kalabalık bir davetli topluluğunun iştirak ettiği açılışa Bakan İsmet YILMAZ, Vali Davut GÜL, İl Müftüsü, Bakan Danışmanı İbrahim YASAK, Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI ve pek çok konuk katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —