Etme Bulma Dünyası!

Etme Bulma Dünyası!

Yaşam boyu FETÖ´nün bir bardak çayını dahi içmeyen insanları FETÖ´cü diye şikayet ederek bir takım perdelemeler yapan Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın, oynadığı oyunlar bir bir çözülüyor. Afrika´ya vakti zamanında bir gezi düzenleyen AYDIN´ın bu geziyi kiml

SPHM ÖZEL HABER

AK PARTİ seçim listelerinin ilan edilmesi akabinde Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN ikilisinin şok yaşadığı biliniyor. Özellikle son 2 yıldır BİLGİN ve AYDIN´ın ortak hareket ettikleri zaman zaman da Bakan YILMAZ ve Habib SOLUK aleyhine bir takım muhalif adımları destekledikleri biliniyor.

ÜLFET HUKUK DERNEĞİ içerinde zamanında olan BİLGİN´i vekil yapamk isteyen AYDIN´ın kendinin de BAŞKANLIĞA yeniden hazırladığı yorumları yapılıyordu.

Ziya ŞAHİN´i de her fırsatta karalayarak siyasi arena dışına iten AYDIN ve BİLGİN ikilisinin, son açıklanan liste ile oyunlarının çökmesi şehirde memnuniyet ile karşılandı.

BİLGİN´in siyasi hayatı noktalanırken, AYDIN´ın da birkaç. Ay sonra siyasi hayatının noktalanacağı belirtiliyor.

Ayrıca Sami AYDIN´ın ?FETÖ yapısı ile uzaktan yakından bir ilintisi olmayan, hatta bu yapının zulmune uğramış, bu yapının bir bardak çayını dahi içmemiş gazeteci ve yazarları, bunlar FETÖCÜ diye ihbar etme sığlığını göstermesi? ise yaşadığı akıl tutulması ve içsel korkuların bir göstergesi olarak not ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Etme Bulma Dünyası
sinan korkmaz
22.05.2018 19:35:28
sami ve hilmi biz sivaslılar sizi buhuz ettik allah bildiği gibi yapsın sizi