EVET, DİNLİYORUZ!

EVET, DİNLİYORUZ!

Kültür Müdürü olduktan sonra heyecandan birkaç hafta kendine gelemeyen KÜLTÜR MÜDÜRÜ´nün, artık şehrin kültür ve turizm felsefesini oluşturma konusundaki görüşlerini kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

SPHHM ÖZEL HABER

İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan TEOMAN KARACA´nın, Kültür ve Turizm hakkındaki görüşleri merak ediliyor. KÜLTÜR ve TURİZM´de küme düşen şehrin bu halinin entelektüel yorumlaması hakkında hangi felsefi yaklaşım çerçevesinde hareket edileceğinin birkaç hafta içerisinde SİVASLILAR´a anlatılması bekleniyor.

Teoman KARACA´nın şehrin kültür envanteri ve turizm potansiyeli noktasında broşürlerin dışında bir düşünce geliştirerek SİVAS için yeni şeyler ortaya koyup koymayacağı ise kültür insanlarınca merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: EVET DİNLİYORUZ
Ağgül Bacı
7.08.2019 23:12:09
Müdür bey öncelikle hizmet tablolarında adınızı görmek isteriz. belki bunlar nedir diye merak edip bakarsınız buyurun sizin için linki https://sivas.ktb.gov.tr/TR-90520/hizmet-standartlari-tablosu.html

safiye şahin
16.08.2019 07:02:59
yol haritası varmı diye soruyorsunuz aşkolsun. adam kültür ve turizm kelimesinin ne sözlük anlamını bilir ne terim manasını bilir. yol haritası belli. kendi ağzından ifade edelim. siyasete atılmak ve bir sonraki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olmak.