EVET, DİNLİYORUZ!

EVET, DİNLİYORUZ!

Sosyal Medya Müdürler ŞOV Gurubunda eksiksiz yer alanlardan biri olan Kültür Müdürünün, hali hazırda kültür alanında bir düşüncesi kamuoyunda bilinmezken, kamera ayarlı yılanlı ve yılansız pek çok karede gösterdiği üstün başarı alkış alıyor!

SPHM ÖZEL HABER

Kültür Müdürü olduğu açıklandıktan sonra bir hafta on gün, kendine gelemeyip heyecandan uykularını yitiren KARACA´nın, ayılıp ayılmadığı merak ediliyor. Kültür Müdürlüğü yöneticileri ve bilimum cümlesinin şehrin kültür felsefesi konusunda birkaç cümle etmeleri bekleniyor.

Sosyal Medyayı çok seven bir cümle müdür klanının, soysal medyada resim paylaşmak yerine şehre dair önemli projeleri en kısa zamanda hayata geçirmeleri arzulanıyor.

Kamera açılarını önceden nasıl ayarladıkları muamma olan idareci vatandaşlarımızın, ?aha adım attım, aha yılanı sevim, aha şuradayım? türü yavan sanal alemlerine ise en kısa zamana son vererek, somut çalışmalarla halkın huzuruna çıkmaları bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: EVET DİNLİYORUZ
Keçeci
6.10.2019 01:47:50
İnsanı bilgi uçurur; çünkü bilgi kanattır. Kanadı olmayan birini kültür ve turizm müdürü yapmışlar; üstelikte herşeyi bildiğini sanan biri...

Refik Turna
6.10.2019 01:57:13
Bir kaç kez Teoman Karacaya Sivasın sahip olduğu değerlerle, mekanlarla ve yapılması gereken projelerle ilgili soru sorulduğuna şahit oldum. Verdiği cevaplar her defasında siz proje yapın biz destek oluruz, ben orayı henüz görmedim,konuyu bilmiyorum, yoğunluktan vaktim olmadı vs. vs. vs. Adam resmen şaka gibi, konusuna vakıf değil ki.

Sinan Elçi
6.10.2019 02:13:34
Ben bir akademisyenim. Arkadaşlarla Teomen beyi önceden bilgilendirdiğimiz bir proje üzerinde bir kaç kez kendisiyle toplantı yaptık. Temsil ettiği kurumun uhdesinde olan bu konuda ne sorduysak diliyle dişi arasında yuvarlak cevaplar verip, peşinden bir şamatayla kahkaha espri derken bizi konumuzdan her defasında uzaklaştırdı.O zaman anladık ki zerre bilgi sahibi değil. Bir daha da gitmedik. Sivasa yazık etmişler.

Sami Karahan
6.10.2019 02:23:25
Teoman Karacadan kültür ve turizm alanında çalışma bekliyor olmanız hata değil mi? Turizm anlayışıda gittiği toplantılarda millet konu hakkında istişarede bulunurken beyefendi kuruyemiş tabağını boşaltana kadar yiyim içiyimden ibaret.

Metin
6.10.2019 12:10:01
Bu müdür biraderler Ak Partinin en ballılarıdır Her dönem bir yerlerdedirler İşin ilginç tarafı ortada bir başarıda yoktur kardeşi numune hastanesi müdürü Çevresine bir sorun ne kadar başarılı Ak partinin neden %29´a düştüğü anlaşılıyor mu?

kadir Yıldız
6.10.2019 15:04:42
Çalışkan yerinde duramayan süper bir valiye böyle bir İl müdürü Kadir Hocayı arar olduk güzel Sivasımıza yazık oluyor

yakup yıldıran
6.10.2019 18:00:16
Atatürk Kongre Müzesine dışarıdan gelen ziyaretçilere kulaktan dolma bilgiler verilmemeli mesleğinin konunun uzmanı kişiler olmalıdır

Emre Karahan
7.10.2019 14:15:34
İl Kültür müdürlüğü çok önemli. Mevcut müdür yerine Müdür Yardımcılarından Celal Karahan´ın müdür yapılması ilimiz açısından elzemdir. Milli Eğitimde ki gayretleri ile göz dolduran Karahan eğer engellenmez ve kıskanılmassa güzel işler yapmaya namzet bir il müdürü adayıdır.

Yorum
8.10.2019 12:19:01
Ben bir şey biliyorsam. Celal o Teomanı eninde sonunda gönderir kendi oraya müdür olur. Demedi demeyin Aha da buraya yazıyorum.

Kara
30.10.2019 23:09:17
Celâl bu müdürü yer. Adam müthiş yetenekli biri. Yakında vali beyin koltuğa da sulanmazsa ben de bir şey bilmiyorum.