Tarih: 07.04.2017 16:40

Fen Lisesi´nde KASVET Dağılıyor!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ın göz bebeği konumundaki FEN LİSESİ, son iki yıldır eleştirilerin odağında idi. Velilerin sık sık eleştirilerine muhatap olan okul, Vali GÜL´ün direktifleri ile yeni döneme hızlı girmeye başladı.

Sivas Fen Lisesi; 2017 YGS´de ilk 1000´de 5 öğrenci (22 derece), ilk 5.000´de 25 öğrenci, ilk 10.000´de 48 öğrenci, ilk 15.000´de 75 öğrenciyle dikkat çekti.

Diğer okullara örnek olmak üzere konumlanması gereken ve şimdiye kadar bu konumlanmayı beceremeyen okulun son günlerde önemli hedefler ortaya koyması velilerin takdirini topluyor.

Eğitimin şehrin gekleceği için ne denli önemli olduğunu geldiği günden bu yana dile getiren Vali GÜL´ün,FEN LİSESİ´nin bütün eksiklerinin giderilmesi ve artık  bu okulun üstün başarılar ile gündeme gelmesi gerektiği konusunda kesin kararlı olduğu bilgilerine ulaşıldı.

Bütün mesailerini önümüzdeki LYS´ye odaklayan okulun, son günlerdeki derli toplu adımlarını beğeni ile takip ettiklerini dile getiren veliler,burasının şehrin en önemli eğitim kurumu olduğunu vurguluyorlar.

Şehrin göz bebeği konumundaki okulun gösterdiği her başarının, Sivas´ın gelecek yıllarının güzel anlamda belirlenmesinde de önemli olacağı görüşleri dillendirilmekte.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —