Fetih Müyesser Ola!

Fetih Müyesser Ola!

Belediye kalabalık bir heyet ile İSPANYA´ya çıkarma yaptı. Bol bol öz çekim yapan Belediyemiz ekibinin İSPANYA´yı fethe çıkıp çıkmadıkları merak ediliyor.Olaki İSPANYA´yı fethedememe durumunda, dönüşte mutlaka SİVAS´ı fethedecekleri sanılıyor.

 

Kadim Medeniyet ve İmparatorluk geleneğimizde çok önemli bir yeri olan İSPANYA´ya Sivas Belediye yetkilileri ve encümen üyeleri çıkarma yaptılar. Tarihi ve turistlik yerleri de gezmeyi ihmal etmeyen Belediye yetkililerinin, keyiflerinin yerinde olduğu gözlemleniyor.

Geçim derdi, asgari ücretle yaşama savaşı gibi bir sorunları bulunmayan Belediye personelinin, ara ara öz çekim yapıp sosyal medyada paylaştıkları da biliniyor.

İSPANYA ağırlıklı fotolar paylaşan encümen üyelerinin, şehirdeki etkinliklerini de bu tür gezi ve şahsi dostluklarla artırmayı planladıkları belirtiliyor.

Başkan Sami AYDIN ve başarıdan yoksun yardımcılarının da geziye katıldıkları bilgilerine ulaşılırken, BAŞKAN´ın nefes alışının dahi haberleştiren Belediye internet sitesi ve sosyal medya hesabında bu yönde bir bilginin neden olmadığı ise derin bir merak uyandırıyor.

Başkan ve encümen üyelerinin gezisini gıpta ile izleyen diğer belediye personeli ve birim müdürlerinin alındıkları ve BAŞKAN´nın neden kendilerini de götürmediğini anlamlandıramayıp karalar bağladıkları konuşuluyor.

Yüzyıllar önce cihanşumul bir aşk ve ideal ile İSPANYA´yı fetheden öte diyar savaşçılarının fetihleri yerine, giden ekibin bolca gezip, yemek yiyip ve öz çekim yaparak sanal bir fetih yaptıkları yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Fetih Müyesser