FETÖ Karşı Operasyon Yapıyor

FETÖ Karşı Operasyon Yapıyor

Maarif Müfettişi olarak görev yaptığı MANİSA ve ŞANLIURFA´da FETÖ ihanet yapılanmasına göz açtırmayan, 15 TEMMUZ Gecesi ise Sivas Kent Meydanına Darbeyi Protesto etmek için ilk gelenlerden olan SİVASLI Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´ya FETÖ hainlerince

Eğitim hayatı boyunca MGV (Milli Gençlik Vakfı) evlerinde ve yurtlarında kalan başarılı eğitimci Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA olayı canlılığını koruyor.

Sağlam duruşlu bir Sivaslı olan ALTINKAYA´yı ?meslekten ihraca? götüren nedenin FETÖ yapılanmasının MANİSA ayağı olduğu biliniyor.

Özellikle MANİSA´da çok güçlü olan FETÖ ihanet şebekesinin okullarına baskın düzenleyen Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´dan intikam aldığı belirtiliyor.

ALTINKAYA´nın bütün güvenlik soruşturmaları temiz olduğu bilinirken, FETÖ hainlerine aman vermeyen bir vatanperver insanın mağduriyetinin Bakannlıkça giderilmesi bekleniyor.

Selim ALTINKAYA´yı yakından tanıyan SİVASLI Eğitimciler, daha PARALEL YAPI ve FETÖ lafları ortaya çıkmadan 1999 lı yıllardan itibaren FETÖ hareketinin zamanla bir ihanet hareketine dönüşeceğini yüksek sesle SELİM ALTINKAYA´nın dile getirdiğini ifade ediyorlar.

Devletimizin ALTINKAYA´nın dosyalarını tekrar inceleyerek, var olan mağduriyeti biran önce gidermesi bekleniyor.



Bmufettis
21.05.2017 14:40:19
Sayın bakana açık mektup, Görevden atılan müfettişler açısından iyi inceleme yapılmalı, Atılması gereken atılmadı ama FETÖ ile alakası olmayan müfettişler kıyıldı. VEBAL var.. Hele ki bakanlık maarif Müfettişlerinin seçimi bakana yakışmadı. Sayın Bakanımız, Bütün maarif müfettişlerini istihbarat iyice araştırsın çürük varsa ayıklansın... Sağlamların hepsi Bakanlık Maarif Müfettişliğine alınması yetişmiş eleman açısından bakanlığımız için önemlidir. Devlet Millet İçin önemlidir.. Vatanını Milletini bilen ve uğruna ölecek müfettişler FETÖ yaftası yedi, bilinen mimli bazı FETÖ müfettişleri Bakanlık Maarif Müfettişliğine seçilmesi için mülakat komisyonunda yüksek puan verildi.. GERÇEK BUUUU...

sivaslı
4.07.2017 15:01:20
kim açığa aldı bu garibanı hangi bakan hangi kurum