FETÖ, Maarif Müfettişi Çalışması mı Yaptı?

FETÖ, Maarif Müfettişi Çalışması mı Yaptı?

SİVAS POSTASI GAZETESİ, Türkiye´de gündem belirlemeye devam ediyor. Ulusal pek çok yayın SİVAS POSTASI haberlerini takip ederek gelecek gündemden haberdar olurken, 11 Temmuz 2016 tarihinde SİVAS POSTASI´nın gündeme taşıdığı, ?PARALEL YAPI´nın? müfettiş oy

 

Uzun vadeli hesapları ile tanıdığımız PARALEL YAPI FETÖ´nün, bundan tam 9 ay önce Bakanlık merkezine çekilecek maarif müfettişi listeleri için çalışma yaptığını 11 Temmuz´lu gazetemiz nüshasında dile getirmiştik.

FETÖ yapılanmasının, eğitim öğretimde söz sahibi olma üstünlüğünü elinden tutma maksadı ile ?KRİPTO FETÖ? mensupları yolu ile MAARİF MÜFETTİŞİ listesine kendi adamlarını sokmak için 9 ay önceden bu yana hazırlık yaptığı yeni yeni ortaya çıkmaya devam ediyor.

Özellikle PKK sempatizanları ve FETÖ mensuplarının ortak isimler üzerinde çaktırmadan hazırlık yaptığı ve bazı isimleri de listeye soktuğu iddiaları son günlerde basın yayın organlarında dillerden düşmemeyi sürdürüyor.

Hatta VATANPERVER, geleceği olan isimlere de FETÖ´nün kumpas kurarak saf dışı bıraktığı haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında?

11 Temmuz tarihli SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin Türkiye´de ilk defa dile getirdiği lakin kimsenin inanmadığı gerçeklerin bugün gün yüzüne çıkıyor olması, GAZETEMİZİN ileri görüşlülüğünün de bir işareti olarak kayıtlara geçmeye devam ediyor.